L’actor Víctor Bea farà el pregó inaugural aquesta tarda

El plat fort del programa és el concert de la Sant Andreu Jazz Band aquesta nit al Teatre Municipal (22h)

L’actor Víctor Bea, fill de Mas Rampinyo i un dels nous personatges de la sèrie de TV3 ‘El club Super 3’, farà el pregó de la Festa Major del barri, que arrenca aquesta tarda i s'allargarà fins al diumenge. El plat fort del programa és l'actuació del grup Sant Andreu Jazz Band aquesta nit al Teatre Municipal (22h). Altres novetats de la festa són la vetllada ‘Bona música i bon menjar’, que acollirà La Unió acollirà el dissabte 24 i que combinarà la gastronomia amb l’actuació de la cantant Mónica Guech (una dels concursants del programa 'La Voz', de Tele 5). “Hem decidit anul·lar el concert i el ball de festa major, que tenia poca resposta de públic, i apostar per una proposta una mica diferent”, ha explicat el president de La Unió, Jordi Escrigas. També és novetat la matinal de jocs, amb inflables i tallers, que tindrà lloc al passeig de la carretera C-17, el dia dissabte 25. L’actua­ció infantil que s’acostumava a fer en aquesta franja horària es trasllada al diumenge 26, amb un actor de luxe, Pep Callau, que després d’amenitzar les activitats que acollirà l’avinguda de Catalunya durant tota el matí –botifarrada, castells, 3 x 3 de bàsquet, trobada de puntaires, sardanes i fira d’artesania–, protagonitzarà l’espectacle de fi de festa.
El diumenge el grup Tea345 estrena la comèdia ‘Arsénico por compasión’ (18h),­ basada en la pel·lícula del mateix títol del director Frank Kapra. Al llarg dels dies de la festa, La Unió també organitza un concurs de fotografies a Instagram. Els afortunats del sorteig guanyaran un sopar per a dues persones en un restaurant.

En el marc de la quarta temporada de la programació de l’Espai A, l’Esbart Dansaire de Rubí representarà el dissabte 25 d’abril a La Unió l’espectacle ‘Som i Serem’ (18h), que consta de dues parts. La primera, ‘Miratges’, indaga sobre la nostra identitat a través del ball pla de nova planta, la sardana, les corrandes de l’exili i la tria d’una pàtria. La segona, ‘Places i envelats’, escenifica la tradició d’aquest tipus de festes a Catalunya i la seva possible evolució futura. Les entrades costen 8 euros per als socis i 10, per a la resta de públic.

Seccions:

Deixa un comentari