The Risas i Broken Hearts obren el programa aquest divendres al Kursaal

La mostra pretén donar a conèixer artistes i grups de Montcada o amb alguna vinculació amb el municipi, aficionats o professionals

Broken Hearts està format pels joves Kilian Ramos i Àngel Capdevila
MSG
'The Risas' és un grup professional format per 10 músics i tres ballarines

Els grups The Risas i Broken Hearts obren aquest divendres la quarta edició de la mostra Montcadasons que organitza la Regidoria de Cultura i Patrimoni amb l’objectiu de donar a conèixer artistes i grups de Montcada o amb alguna vinculació amb el municipi, aficionats o professionals. El programa es desenvoluparà del 27 de maig al 17 de juny i preveu quatre nits de concerts i una Jam Session. Tots els concerts tindran lloc al Kursaal i començaran a les 22h. L’entrada costa 3 euros.

The Risas, format per 10 músics i tres ballarines, oferirà un repertori basat en versions de funk, disco i pop i també temes propis. El seu saxofonista, Aitor Franch, és professor de l’Aula de Música de l’Ajuntament. Broken Hearts, formada pels montcadencs Kilian Ramos i Àngel Capdevila, interpretarà temes de creació pròpia caracteritzats per la fusió d’estils com el hardrock i el country. El 3 de juny la cantant d’origen guineà Brigitte Emaga interpretarà versions de temes de soul i rhythm and blues­ acompanyada de José Luis Avilés (baix), Luis García (guitarra) i Tomás Izquierdo (bateria) –aquests dos últims són professors dels cursos de l'Aula de Música de l'Ajuntament. L’Home Invent (Fran Solo Acústic) i Electric Cinnamon, de la cantautora Carlota Pagès, amdós de Montcada, completaran  el cartell. El 10 de juny, serà el torn d’Invernalia (música celta) i Once Varas (blues i punk). El darrer concert el protagonitzaran Karlos Abril & Band (blues-rock) i Simm (pop-rock) el 17 de juny. El mateix dia, de 18 a 20h al Kursaal, els professors de música moderna de l’Aula de Música, oferiran una Jam Session en què podran participar els músics que vulguin. L’entrada serà gratuïta.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari