Can Sant Joan viu cinc dies intensos de festa major amb una elevada participació

L’AV ha valorat molt positivament la resposta del veïnat i la col·laboració d’una vintena de grups en l’organització de la celebració

La plaça del Bosc va acollir ahir al matí una master class de zumba a càrrec de l'escola Jym's
Sílvia Alquézar

Can Sant Joan ha viscut cinc dies intensos de festa major, amb un programa d’actes per a totes les edats organitzat per l’AV del barri que ha aplegat una elevada participació. “Estem molt contents perquè hi ha hagut una gran resposta per part del veïnat”, ha comentat el president de l’AV, José Luis Conejero, qui ha destacat la col·laboració d’una vintena de grups i col·lectius en l’organització de la festa. L’entitat ha valorat molt positivament la tornada de la fira d’atraccions al carrer Reixagó “perquè ha animat molt la festa” i ha resaltat la gran rebuda de públic que han tingut les ‘Olimpíades Populars’ i la consolidació de la ‘Farinada’. Un altre dels actes destacats va ser l'estrena del ball del Drac, un nou espectacle que combina la dansa, la música i el foc i  que, a partir d'ara, formarà part de les actuacions de l'entitat. L'acte va tenir lloc el 23 de juny al vespre a la plaça Bosc abans de l'arribada de la Flama del Canigó, ritual previ a l'inici de la revetlla de Sant Joan.

El programa d’actes de la festa major de Can Sant Joan clourà aquest diumenge amb la celebració del Dia del Soci de l’AV, amb un dinar de germanor al pati de l’escola El Viver.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari