El Sant Petersburg Festival Ballet farà una segona funció al Teatre Municipal el 10 de març

La Regidoria de Cultura i Patrimoni ha negociat una segona actuació amb la companyia després que s’exhaurissin en dos dies les entrades per a la de l’11 de març. A partir del 3 de febrer es podran comprar al web mirteatres.cat i a l’Auditori

El ballet de Sant Petersburg interpretarà 'El llac dels cignes', al Teatre Municipal
BS
El Ballet de Sant Petersburg és una companyia de dansa clàssica formada per una quarantena de ballarins i ballarines

L'èxit de vendes del ballet 'El llac dels cignes' –en menys de 48 hores es van esgotar les entrades per a la sessió de l'11 de març– ha motivat la Regidoria de Cultura i Patrimoni a programar una altra funció de l'espectacle del Sant Petersburg Festival Ballet, per al 10 de març, a les 21h, al Teatre Municipal (Tarragona, 32). Les entrades per a aquesta segona sessió es posaran a la venda el pròxim 3 de febrer, als canals habituals; l'Auditori Municipal (Plaça de l'Església, 12) i el servei www.mirteatres.cat. El preu de l'espectacle és de 20 euros, per anticipat, i de 25 euros, a taquilla. 'Sabíem que aquesta funció agradaria i que vendríem totes les entrades, però la rapidesa amb què se'n va esgotar ens va deixar molt sorpresos; l'èxit de públic ens ha motivat a negociar amb la companyia una altra funció a Montcada i Reixac i finalment l'hem aconseguit', ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez.

Formada per 38 ballarins, el Sant Petersburg Festival Balletcombina l'elegància de la dansa clàssica i un aire fresc del segle XXI, amb acurades posades a escena. Les funcions a Montcada i Reixac formen part d'una gira mundial durant la qual només farà aturada a Espanya a Madrid, Palma de Mallorca, Sant Cugat, Manresa, Granollers i Vilafranca del Penedès.

D'altra banda, estan a punt d'exhaurir-se les entrades per a un altre dels espectacles destacats de la programació, 'Lari Poppins', a càrrec del Mag Lari, que es veurà al Teatre Municipal el 25 de març, a les 19h. La resta de propostes per a aquest primer trimestre de l'any les podeu consultar al web de la Regidoria de Cultura i Patrimoni.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari