Espectacular Rua de Carnaval 2017

El sambòdrom exterior ha tingut bona resposta entre el públic i es tornarà a repetir l’any vinent

Un any més la Rua de Carnaval 2017 ha tornat a sorprendre els públic montcadenc per la seva gran espectacularitat. Prop de 1.400 persones, distribuïdes en 18 comparses i encapçalades pel grup Brincadeira, van desfilar ahir la tarda des de Can Sant Joan fins a l'exterior del pavelló Miquel Poblet, on es va habilitar el sambòdrom per primera vegada, afavorint així que un major nombre de persones pugués gaudir dels balls de lluïment de les comparses. La proposta també va permetre agilitar el desenvolupament de la Rua, que va finalitzar cap a les 21.30h.

De les 18 comparses, 4 eren de nova creació: Mad Carnival MiR, que va recrear els carnavals de Nova Orleans amb el títol 'The white mardi gras'; La Feria, un grup disfressat de cotxets de la fira d'atraccions; l'AMPA de l'escola Reixac, que va fer un homenatge al foc amb 'Les flames del Reixac', i l'AV del Gurugú, que es va inspirar en la pel·licula de Walt Disney '101 dàlmates'. També hi va haver altres referències cinematogràfiques com la comparsa de l'Associació Cultural La Gralla, que va lluir una disfressa amb l'estètica del film 'Els intocables d'Eliot Ness' sobre el món de la màfia; La Salle Connecta, sobre el musical 'Moulin Rouge'; La Unió s'engresca, sobre 'Charlie i la fàbrica de chocolate', i Grisdance, sobre el film d'animació 'Rio', protagonitzat per aus tropicals. 

També recordaven aus exòtiques els membres del grup Endansa que, amb el títol Amazonian Phoenix, van exhibir dissenys espectaculars amb una gran profusió de plomes de colors vius. La comparsa Cirqs Krnival, amb 'Guardians of Fenix', va recrear aquesta au mitològica i un llarg sèquit de guardians vestit de color daurat. També va escollir referències mitològiques la comparsa Thirteen Gold, amb la disfressa 'La llegenda de la medusa'; l'Associació Cultural Jym's, amb Draconia i LPA Carnaval, amb 'La fuerza de Yu-ma'. Els viatges en el temps i el personatge de Robin Hood van inspirar les comparses d'Els Increïbles i de l'April School of English, respectivament.

La Favmir, fidel a la vessant reivindicativa, va lluir la disfressa 'Els 4 gats', que al·ludia a als casos de corrupció entre la classe política i la Casa Reial i contra les retallades en el sistema públic. No somos nadie, de Can Sant Joan, també va mantenir la seva línia humorística, recreant la festa de Los Sanfermines amb 'Los mozos de San Bifurquin', encapçalada per un peculiar bisbe.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari