Concurs de cartells de Festa Major

El primer està dotat amb 800 euros i el termini per presentar treballs finalitza el 31 de març

La Regidoria de Cultura i Patrimoni ha obert el termini de presentació d'obres a la 29a edició del concurs de cartells de Festa Major 2017, que té dues modalitats, adults i infantil i juvenil. Cada persona que hi vulgui participar haurà de presentar fins al 31 de març, a la Casa de la Vila, en el seu horari habitual d'atenció al públic. En el moment de lliurar l'obra, la persona haurà d'omplir una butlleta en la que es farà constar les seves dades personals. De manera presencial, els treballs es poden presentar de dues maneres: en suport físic informàtic i en paper. També és possible enviar l'obra i la butlleta d'inscripció per correu electrònic, a l'adreça [email protected]. La butlleta es pot descarregar a la web www.montcada.cat

A la modalitat d'adults es podran presentar persones majors de 16 anys i a l'altra, infants i joves nascuts entre els anys 2001 i 2009. En aquesta categoria s'estableixen quatre nivells per edat. Cada concursant només podrà presentar una obra. En la modalitat d'adults, ha de ser de mida DIN-A3 (29,7x 42 centímetres) i amb un nombre il·limitat de tintes. A l'apartat juvenil i infantil, l'obra pot ser en DIN-A4 o DIN-A3, també amb nombre il·limitat de tintes.

El premi al cartell guanyador està dotat amb 800 euros i en el cas que la imatge premiada sigui d'un menor de 16 anys, aquests diners euros seran en material escolar i de dibuix. En aquest apartat també hi haurà quatre premis de 150 euros, mentre que en la categoria infantil i juvenil, els accèssits són lots de dibuix i pintura en cada franja d'edat. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari