‘Els contes d’en Sergi’ presenta el número 18 de la seva col·lecció de contes

El certamen, que convoca el Grup Juvenil La Ballesta, ha rebut 947 relats d’alumnes de les les escoles de Montcada i Reixac

Els autors del relats premiats pel jurat durant l'acte del veredicte fet el 21 d'abril a l'Auditori
Premsa/Ajuntament

El concurs ‘Els Contes d’en Sergi’ arriba aquest 2017 a la seva 18a edició i en plena forma, gràcies a la participació dels infants del municipi, que en aquesta ocasió hi han presentat un total de 946 treballs. El certamen recorda el montcadenc Sergi Gómez, quan aquest 2017 es compleixen 20 anys de la seva mort. El Grup Juvenil La Ballesta, amb la col·laboració de l’Ajuntament, convoca anualment el concurs de contes escrits per infants i divendres, 21 d’abril, en va fer l’acte de lliurament de premis a l’Auditori Municipal. Els infants guanyadors d’aquest any són: Andy de Haro, per ‘L’arbre sense fulles’; Ainhara-Adriana Peñafiel, amb ‘El supernen i el supermostre ajuden l’alien’; Joel Delgado, amb ‘L’aventura de la taronja atrevida’; Roland Alexander, per ‘La màgia’; Maria Goretti Fonollet, per ‘El ferotge tauró’; Laura Armas, amb ‘La nostra llibertat’; Lidia Ramos, per ‘L’aventura a l’espai’; Manel Martínez, amb ‘Panxo’; Ariadna Fíguls, amb ‘La meva mare no és un extraterrestre’; i Aina Torruella, per ‘La màgia d’un llamp’.

Per primer cop, enguany s’ha fet també un concurs per triar la portada del llibre d’aquest any entre els infants de primària. Les guanyadores han estat Ángela Bofill i Noa Lara. Els contes i les il·lustracions formen part del volum ‘Els Contes d’en Sergi’ 2017, que ja és a la venda i es podrà adquirir demà diumenge, 23 d’abril, a la Fira de la rosa i del llibre del carrer Major, a la parada del Grup Juvenil La Ballesta. L’acte de lliurament de premis va comptar amb l’actuació del llibreter i traginer de contes, Pep Duran.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari