Els vots dels residents a l’estranger decidiran quina és la segona força

C’s i ICV-EUiA han empatat a vots i el sistema informàtic del Ministeri atorga, de moment, un regidor més a la llista de Carmen Romero

Malgrat que fa hores que ha acabat l’escrutini, encara no se sap quina serà la segona força al Ple de l’Ajuntament atès que C’s i ICV-EUiA han empatat a vots, concretament a 2.120.  El fet, però, és que malgrat aquesta igualtat, una de les dues forces obtindrà un regidor més que l’altra. De moment, a la pàgina del Ministeri de l’Interior C’s és la beneficiada i apareix amb 4 regidors enfront dels 3 de la coalició ecosocialista, però l’empat es pot desfer quan arribin els vots dels montcadencs residents a l’estranger. “El més normal és que aquests sufragis siguin els que decideixin quina força es queda amb el quart regidor i, en el cas hipotètic que torni a haver-hi un empat, la Junta electoral provincial farà un sorteig”, ha explicat la secretària de l’Ajuntament M. José López. El més curiós de tot plegat és que aquest sorteig consistiria en llençar una moneda a l’aire. La incògnita es desvetllarà en qüestió d’una setmana.

 

 

Reaccions

 

“Tot i el ball de xifres, continuem valorant de manera molt positiva els resultats obtinguts”, ha manifestat l’alcaldable de C’s, Carmen Romero. La candidata d’ICV-EUiA, Laura Campos, manté de moment la cautela: “Esperarem aviam què passa amb els vots de l’estranger que seran els que segurament desfaran l’empat”, ha dit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari