Participació del CG La Unió a la primera jornada dels Comarcals

Es va disputar al pavelló Miquel Poblet amb presència de 25 gimnastes locals, de 5 a 16 anys

Les més petites del CG La Unió, fent un exercici d'escalfament
Rafa Jiménez
Núria Álvarez (promoció A aleví)
Tània Palomino (promoció A infantil)
Nayla Hernández (promoció A infantil)
Marina Ribota (promoció A infantil)
Irene Crespo (promoció A cadet)

Un total de 25 gimnastes del CG La Unió va participar aquest dissabte a la primera jornada dels Campionats Comarcals de Gimnàstica del Consell Comarcal del Vallès Occidental Sud que es va disputar al pavelló Miquel Poblet a les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. La representació montcadenca va estar formada per gimnastes de 5 a 16 anys que van participar en proves individuals i de conjunt en pilota, cinta i cèrcol.

A nivell de resultats, cal destacar les primeres posicions aconseguides per la pre-benjamina Sheila Rogel (Iniciació), les alevines Mireia Granero (Iniciació), Paula Blasco (Promoció B) i Núria Álvarez (Promoció A), així com les infantils Andrea Granero (Promoció B) i Tania Palomino (Promoció A), que va estar acompanyada a les tres primeres posicions per Marina Ribota i Nayla Hernández. L’alevina Irune Menchón (Iniciació) va aconseguir un segon lloc mentre la benjamina Sandra Luque (Iniciació) i la infantil Maria Bello (Promoció B) van ser terceres. En conjunts, el CG La Unió va ser primer en dues categories: infantil Promoció A i en benjamí Iniciació. També en Iniciació, el club local va ser segon en conjunts a la categoria alevina. 

La resta de clubs participants en aquesta primera jornada van ser l’AEE IES Banús, CGR Cerdanyola, Serraparera i Barberà. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari