El CD Montcada dóna la sorpresa i guanya el seu tercer partit contra un dels líders

Els verds han detorrat l’EC Granollers per 3-1

El CD Montcada ha aconseguit aquest migdia a l’estadi de la Ferreria la seva tercera victòria de la temporada i ho ha fet contra tot pronòstic contra l’EC Granollers (3-1), que arribava a aquest partit com un dels tres líders del grup 1r de Primera Catalana. Els granollerins només havien encaixat tres derrotes en aquesta lliga i s’han vist sorpresos per l’equip verd, que s’ha avançat en el marcador amb un gol de Pepe Castilla al minut 43. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans. El Granollers, que necessitava els tres punts per mantenir el lideratge, ha empatat en el minut 52. El partit semblava abocat a l’empat final, però en els últims minuts el CD Montcada ha aconseguit dos gols més, mitjançant Castilla (87’) i Waldir Herrera (90’), que li han donat una sorprenent victoria. L’equip de José Luis García, ja descendit, segueix ocupant l’última posició amb 13 punts.