El CD Montcada dóna la cara, però perd a casa contra el campió, el CE Júpiter (1-2)

Els verds han desaprofitat un penal a 20 minuts de final. El tècnic José Luis García ha confirmat que no continuarà al club la propera temporada

El CE Júpiter, campió del grup 1r de Primera Catalana i que la propera temporada jugarà a Tercera Divisió, s’ha emportat aquest diumenge rla victòria per 1-2 de l’estadi de la Ferreria en el que ha estat l’últim partit com a local del CD Montcada a Primera Catalana.L'enfrontament s’ha disputat sense res en joc ja que els barcelonins, gràcies a la derrota que l’EC Granollers va encaixar dissabte al camp de l’UD Molletense (2-0), ja sabien abans de començar que eren campions del grup de forma matemàtica. Tot i no jugar-se tampoc res, els verds han ofert una bona imatge i han estat a punt d’aconseguir un punt contra el millor equip del grup. El Júpiter s’ha avançat amb un 0-2 gràcies als gols d’Alejandro Cañadilla (15’) i Federico Rodríguez (60’) abans i després del descans. El CD Montcada ha retallat distàncies amb un gol de Carlos Waldir Herrera al minut 64 i ha pogut empatar quan l’àrbitre ha xiulat un penal al seu favor que Pepe ‘Castilla’ no ha pogut aprofitar a manca de 20 minuts per al final. L’equip de José Luis García, que ha confirmat que no continuarà al club la propera temporada, tancarà la lliga el proper cap de setmana al camp de l’UE Jonquera i acabarà cuer del grup, de moment, amb 14 punts.