Ernesto Romero finalitza la Ultramarató Trencacims Paüls

L’atleta de l’equip Nutrisport-Maes va finalitzar a la 74a posició després de fer els 50 quilòmetres en 10 hores

Ernesto Romero, de l'equip Nutrisport-Maes, va participar a l'Ultramarató Trencacims Paüls que es va disputar el 16 de maig a les terres de l'Ebre, concretaments als ports de Tortosa-Beceite. L'atleta montcadenc va trigar 10 hores i 11 minuts en fer els 50 quilòmetres amb un desnivell de +4.000 metres acumulats, acabant a la 74a posició (28a de la seva categoria). "És la primera vegada que he temut per la meva vida en una prova a causa del fort vent que vam patir en alguns trams del recorregut", declara Romero, qui es mostra satisfet per ser 'finisher' "en la cursa més complicada que he fet mai"