El CFS Montcada presenta el seu nou projecte social i esportiu

Javi Ruiz, entrenador del sènior A, serà coordinador amb l’ajuda de Juanjo Montero i Carlos Riquelme

D'esquerra a dreta, Carlos Riquelme, Conrad Vilanova, Pedro Litrán, Javi Ruiz, Juanjo Montero i Miquel Parra
Rafa Jiménez

La sala institucional de la Casa de la Vila es va omplir de pares i mares de jugadors del CFS Montcada per assistir a la presentació del nou projecte del club per a la propera temporada. L’acte va servir per conèixer els objectius de l’entitat a nivell i social i esportiu i per presentar les noves equipacions de tots els equips de l’entitat, que recupera el tradicional color blau a la primera samarreta i que vestirà la marca Joma durant els propers tres anys. En l’aspecte esportiu, el coordinador del club, Emili Domingo, ha estat substituït per Javi Ruiz, entrenador del sènior A de Segona B que no estarà sol en aquest càrrec ja que comptarà amb l’ajuda de Juanjo Montero i Carlos Riquelme, segon entrenador i jugador del primer equip respectivament. “El club em va proposar aquest repte, però no em veig capacitat per portar tants equips tot sol. Per això, vaig demanar ajuda a Juanjo i Carlos”, va dir Javi Ruiz, qui dirigirà aquest equip de treball a petició del president del club, Pedro Litrán, qui va justificar el relleu de Domingo: “Intento fer les coses bé, però, a vegades, m’equivoco. Sempre havia pensat que era millor tenir un únic coordinador, però el temps m’ha demostrat que no és el més adequat".

Durant la seva intervenció, el nou coordinador va exposar els seus objectius i la seva filosofia de l’esport, que, segons va expressar, “sempre ha de tenir una vessant competitiva i formativa”. L’esport com a eina per ser millors persones, la recerca de nous talents en altres clubs locals i de les rodalies amb qui s’ha de tenir una bona relació, la modernització de l’entitat per tenir una base de dades de tots els seus jugadors, el respecte als rivals i als àrbitres, l’organització de tres campus anuals, la uniformitat en el vestuari de tots els jugadors fora i dintre de la pista, la formació dels entrenadors a nivell tècnic i dels pares, en matèries com la psicologia o la nutrició, són alguns dels fonaments d’aquest projecte. “Us demano que em doneu la vostra confiança, que ens doneu el beneplàcit del dubte. Potser ens equivoquem, però garantim molt treball”, va comentar Ruiz, qui també va detallar els noms dels entrenadors de tot el club, a excepció del juvenil B que encara no està confirmat. Al marge del mateix Javi Ruiz, que seguirà dirigint el sènior A, els tècnics seran: Álex Fernández (juvenil A), Miriam Domínguez (sènior B), Haidé Pulido (cadet A), Carlos Riquelme (cadet B), Xavi Romeo (infantil A), Carlos Pérez (infantil B), Joan Paredes (benjamí A), Xavi Ventura (benjamí B), Marc Tribaldos i Xavi Costa (prebenjamí A) i Víctor Andrés i Brian (promeses). A nivell d’objectius esportius, el nou coordinador va definir la prioritat de recuperar el lloc a Divisió d’Honor que aquesta temporada han perdut el cadet A i l’infantil A.

L’acte organitzat a la Casa de la Vila també va servir per exposar el model social del club que seran responsabilitat de Miquel Parra, en l’apartat financer, i Carmen Graell, a nivell comunicatiu. Tots dos, que també van estar acompanyat a la taula pel vicepresident, del club, Conrad Vilanova, es van dirigir al públic que estava present a la sala. Dinamitzar el club amb l’ajuda dels pares, estar més present a les festes i actes que s’organitzin al municipi i donar més difusió a l’entitat amb la creació d’una nova pàgina web van ser alguns dels punts plantejats.

Inscripcions. Ja estan obertes i es faran durant tot el mes de juny. Les persones interessades poden anar els dimarts, de 18.30h a 20h, a l’oficina que el club té al carrer Tarragona, 3.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari