L’UE Sant Joan Atlètic signa una acord de filiació amb el Cerdanyola FC

L’equip ha tancat la plantilla amb la incorporació de sis fitxatges

Cinc dels nous fitxatges de l'UE Sant Joan-Atlètic amb el cos tècnic i la junta directiva ampliada
Rafa Jiménez

La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic i el Cerdanyola del Vallès FC han signat un acord de col·laboració que determina que el club de Can Sant Joan es converteix en filial de l'equip cerdanyolenc, que juga a Tercera Divisió. El conveni, que ja té el vistiplau de la Federació Espanyola de Futbol, permetrà que la Unió tingui l'opció de reforçar-se durant la temporada amb jugadors sots-23 que provinguin del Cerdanyola FC. Les converses entre ambdues directives van començar a mitjans de la temporada passada a iniciativa del club verd i l'acord que s'ha signat és estrictament a nivell esportiu ja que les dues entitats mantindran la seva autonomia. "És un conveni positiu per ambdues parts. El Cerdanyola FC té controlats molts jugadors joves que, en època de juvenil, han militat en categoria nacional. Jugar a Segona Catalana a la Unió els pot servir per continuar amb la seva formació i nosaltres ens podrem reforçar amb futbolistes de molt nivell", ha comentat el president del club de Can Sant Joan, José González, qui també vol deixar clar que aquest acord no trenca la vinculació signada l'any passat amb l'UD Santa María i l'EF Montcada. "Els seus dirigents han estat els primers en conèixer aquest acord de filiació i entenen que ens hem basat en motius esportius. No és el mateix incorporar un futbolista que prové de Quarta Catalana que un que ha jugat a Divisió d'Honor juvenil".

De moment, el tècnic José Manuel Martín 'Pinti' ha planificat la seva plantilla per a la propera temporada sense tenir en compte aquest acord amb el Cerdanyola FC. El club de Can Sant Joan considera que els jugadors sots-23 que puguin ser atractius han de fer primer la temporada amb l'equip de Tercera Divisió i, només en el cas de ser necessaris, es podrien incorporar durant la temporada. "El Cerdanyola FC té jugadors molt interessants, però nosaltres hem fet la nostra plantilla. Comptem amb el que tenim i ja es veurà el que pot passar d'aquí a uns mesos", diu 'Pinti', qui el divendres va participar en l'acte de presentació de cinc nous fitxatges per a la propera temporada que es va fer a l'estadi de Can Sant Joan. Les noves incorporacions són el porter Carlos Mampel (Ripollet), els defenses Dani Moreno (Canyelles) i Carlos Castañeda (Guineueta), els migcampista Jonathan Paredes (Guineueta) i el davanter Carlos Mellado (Ripollet). A última hora, també es va anunciar el fitxatge de Tomás García (Besòs Barón de Viver) que substituirà a Esteban Rubio, qui deixa el club. Tot i reafirmar que la Unión continua sent un club humil de barri que no té diners per pagar els jugadors, 'Pinti' no pot amagar la seva satisfacció pel nivell de la plantilla confeccionada: "Aquests fitxatges ens aporten encara més qualitat i, sobretot, veterania. Hem optat per gent que coneix la Segona Catalana i que ha jugat en categories superiors". L'equip començar la pretemporada el 17 d'agost. 

Atenent les demandes de 'Pinti' per renovar, la junta directiva també s'ha ampliat amb tres incorporacions que ajudaran en el dia a dia del club. Es tracta de Juan Pérez, Dani Sosa i Ezequiel Mora. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari