Cara i creu per a Enric Dalmau i Ernesto Romero a la Bagà-Berga Trail Nit

Dalmau va guanyar a la categoria màster mentre que Romero que va abandonar al quilòmetre 21 per culpa d’un tall de digestió

Enric Dalmau i Ernesto Romero, abans de començar aquesta cursa nocturna
Ernesto Romero

Enric Dalmau, de la Joventut Atlètica Montcada, va aconseguir la victòria a la categoria màster, acabant el 16è de la classificació general, a la cursa Bagà-Berga Trail Nit que es va disputar entre el 4 i el 5 de juliol i que correspon a la segona prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència de Muntanya que organitza la FEEC. Dalmau va trigar 7 hores en recórrer els 44 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 6.586 metres, d’aquest exigent prova que es disputa durant la nit. El també montcadenc Ernesto Romero, de l’equip Nutrisport-Maes, no va poder finalitzar la cursa ja que va abandonar en el quilòmetre 21 a causa d’un tall de digestió.