El CD Montcada inicia el seu nou projecte a Segona Catalana

L’equip de Miguel Ángel Romero ha perdut els dos primers partits de pretemporada contra l’Horta (0-1) i el Sabadell Nord (2-0)

Miguel Ángel Romero, dirigint un entrenament de pretemporada
Rafa Jiménez

Un CD Montcada renovat i amb moltes cares noves ja treballa en el seu primer projecte a Segona Catalana després del descens de la passada temporada. L’equip que dirigirà Miguel Ángel Romero, que tindrà l’oportunitat d’entrenar el primer equip verd després d’aconseguir l’ascens amb el sènior B a Tercera Catalana, va començar el 10 d'agost els seus entrenaments a l’estadi de la Ferreria i ja ha disputat dos amistosos que han acabat amb derrota contra l’UA Horta (0-1) i el Sabadell Nord (2-0). Romero treballa amb un gruix de 30 jugadors, alguns dels quals estan a prova, i encara no pot comptar amb altres que estan lesionats o de vacances. Abans de començar la lliga el 6 de setembre a casa contra el Besòs Barón de Viver, el CD Montcada disputarà quatre amistosos més contra Caldes de Montbui (19), Mirasol-Baco Unión (22), Martinenc (29) i Tibidao Torre Romeu (1 de setembre). A manca de tancar definitivament la seva plantilla, el nou tècnic verd no es vol marcar cap objetiu a llarg termini: “Som un equip que acaba de baixar i seria perillós pensar en anar més enllà de consolidar-nos a la categoria. L’objetiu és guanyar el primer partit de lliga”, diu Romero, qui no amaga la seva satisfacció i sentit de la responsabilitat davant la confiança que ha demostrat el club en la seva feina: “El club és valent i jo espero suplir la meva inexperiència amb les ganes de treballar”

CD Montcada B. Ha començat els seus entrenaments aquest dilluns, 17 d'agost, a l'estadi de la Ferreria. El segon equip verd, que la temporada passada va aconseguir l'ascens a Tercera Catalana, estarà entrenat per Guillermo Andrés.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari