L’Ultrajam aconsegueix dos podis a la cursa de muntanya Guara Somontano

Llum Capilla va ser primera a la categoria de veteranes 1 a la prova Trail i Paco Serrano va ser el segon en veterans 2 a la Long Trail

L'atleta Llum Capilla al més alt del podi de la categoria veterana 1 de la prova Trail, a la cursa Guara Somontano
ULTRAJAM
Els atletes de la JAM que van prendre part a les curses Long i Trail de Guara Somontano
Els tres corredors locals que van participar a l'Ultra Trail de la cursa Guara Somontano

La secció Ultrajam de la Joventut Atlètica Montcada ha aconseguit dos podis a la cursa de muntanya Ultra Trail Guara Somontano (Osca), disputada el passat cap de setmana. Llum Capilla va ser tercera de la general femení i primera a la categoria de veterana 1 femení de la prova Trail (38 km i 2.000 metres de desnivell), amb un temps de 5 hores, 15 minuts i 32 segons. D’altra banda, Paco Serrano va ser el segon classificat en veterans 2 masculí i el 45 de la general a la prova de Long Trail (50 km i 2.400 metres de desnivell), amb un registre de 6 hores, 44 minuts i 25 minuts. En la mateixa prova també van participar Miguel Barrero (14è, 5h38’05’’), Toni Navarrete (23è, 6h09’05’’), Héctor Bastida (47è, 6h47’56’’) i Jordi Flores (85è, 7h40’58’’).

A la prova més llarga de la competició, l’Ultra Trail de 102 km i 6.100 metres de desnivell, hi van prendre part tres atletes de l’Ultrajam. El primer classificat local va ser Óscar Amposta, que va acabar al lloc 125, amb un temps de 18 hores, 43 minuts i 20 segons. Pepe Serrano va ser el 200, amb un registre de 23 hores, 30 minuts i 22 segons, i Juanjo Bonil va acabar el 202, amb 23 hores, 30 minuts i 33 segons.