La Unión aconsegueix la victòria a casa de l’UD Mataronesa (2-3)

El conjunt de José Manuel Martín ‘Pinti’ es manté a la part alta de la taula

Els jugadors de La Unión en una ocasió de gol contra el CD Montcada recentment al municipal de Can Sant Joan
Jesús Abad

La Unión, que ara fa set dies s'imposava en el derbi contra el CD Montcada (4-1), segueix afegint punts al seu compte particular en guanyar al camp municipal Camí del Mig contra l'UD Mataronesa. Els homes de 'Pinti', que en el minut 12 perdien per 1 a 0, han igualat el partit en el minut 31 i a partir d'aquell moment sempre han estat per davant en el marcador fins el definitiu 2-3 amb que ha finalitzat l'encontre. El tècnic José Manuel Martín 'Pinti' reconeix que "hem començat molt malament el partit, però a partir de l'empat, els jugadors han estat molt tranquils i hem tingut moments en què han estat esplèndits tot i haver estat quasi una hora jugant amb un home menys". 'Pinti' destaca la feina feta i "l'actitud de tot l'equip, que mereix felicitacions".  Aquesta nova victòria pel conjunt de La Unión permet continuar escalant posicions i mantenir-se entre els tres primers de la classificació.