L’EF Montcada perd contra el FC Sant Quirze (4-6)

L’equip de Yannick Llaugé admet que “hem de tenir més ambició” de cara als propers partits

Les 'Reds' han hagut de reorganitzar el seu joc després de l'expulsió d'Iris Barbé
Jesús Abad

El sènior femení ha perdut en el camp municipal Can Sant Joan davant la visita del FC Sant Quirze en un partit molt intens que ha finalitzat 4 a 6. L'EF Montcada s'havia avançat en el marcador en el minut 4 amb un gol d'Esther Meroño, però només un minut després el FC Sant Quirze igualava el partit. A partir d'aquest moment, les 'reds' han intentat reconduir el joc i han arribat al final de la primera part amb un resultat en contra 3 a 4, gràcies al segon gol marcat per l'Esther Meroño i al que havia pujat al marcador per part d'Ainara Talavera. L'expulsió d'Iris Barbé per targeta vermella deixava el partit en inferioritat de condicions per l'EF Montcada qui veia com la distància en el marcador feia cada vegada més difícil remuntar l'encontre, malgrat Alba Haro va aconseguir igualar el partit en el minut 69 deixant un esperançador 4 a 4. En els últims vint minuts, el Sant Quirze s'hi ha imposat amb dos gols més que deixarien el definitiu 4 a 6 final. El tècnic Yannick Llaugé reconeixia que "ha estat una llàstima el partit perquè ens hem anul·lat després del nostre primer gol incial. Hem d'intentar tenir més ambició"