Eva Nieto i Carles Cirera continuen imparables i guanyen l’Austrian Open

És la primera vegada que la parella montcadenca s’emporta la victòria en una de les competicions més prestigioses de la WDSF

Eva Nieto i Carles Cirera, mossegant les seves medalles
Marius Marius

Eva Nieto i Carles Cirera, del CBE Endansa, segueixen augmentant el seu espectacular palmarès al món del ball esportiu i han guanyat per primera vegada l’Austrian Open que es va disputar el 20 de novembre al Multiversum de Viena. Nieto i Cirera van ser els millors entre les 50 parelles de tot el món que van participar a la categoria sènior I llatí  en una de les competicions més prestigioses del circuit internacional de la World Dance Sport Federation. Els montcadencs, que l'any passat van aconseguir la segona posició, van ser els primers per davant dels representants d'Itàlia i Txèquia.

La parella montcadenca participarà entre el 6 i el 8 de desembre al Campionat d'Espanya Show Dance Absolut-Spanish Open WDSF que es farà a Salou. En aquest Show Dance participaran també 30 ballarins de l'escola de dansa Eva Nieto amb l'espectacle 'Perduts a l'Àfrica' on es barreja dansa neo clàssica, hip hop, així com balls llatins i standard. Aquesta competició serà retransmesa per Esports3 durant les festes de Nadal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari