La UE Sant Joan-Atlètic goleja l’AD La Llantia (5-0)

Els homes de ‘Pinti’ han demostrat la seva superioritat contra el rival al municipal de Can Sant Joan

Els jugadors de La Unión celebren un gol entre aplaudiments del públic en un recent partit a Can Sant Joan
Jesús Abad

La UE Sant Joan-Atlètic, que encadena set jornades sense perdre, s'ha imposat en el partit contra l'AD La Llantia, per un contundent 5 a 0 al camp municipal Can Sant Joan. El primer gol ha arribat en el minut 10 per mediació d'Albert Jiménez (1-0). El tècnic José Manuel Martín 'Pinti' assegura que "hi ha hagut dos partits. A la primera part, hem aconseguit posar-nos per davant en el marcador i quan el rival ha intentat buscar l'empat s'ha trobat que nosaltres hem demostrat un bon nivell defensiu. D'altra banda, hem fet una molt bona segona part, una de les millors que hem fet mai". De fet, a la segona meitat, La Unión ha aconseguit marcar la distància contra l'AD La Llantia amb el 2-0, gràcies a un gol de José Luis Casillas en el minut 54. Edgar Gómez marcava en el minut 63 (3-0) i novament José Luis Casillas en el minut 64 (4-0). A deu minuts per acabar el partit, Victor Ruiz aconseguia el definitiu 5-0, que permet als montcadencs sumar tres punts i reafirmar el seu lideratge a la classificació.