Victòria del CD Montcada en la visita al camp del CF Lloreda (1-2)

L’equip que entrena José Antonio Montes aconsegueix el seu segon triomf consecutiu

El davanter guineà, de 23 anys, Seybou Sidibe 'Sey' va debutar en el CD Montcada en el partit contra el Martinenc B
Jesús Abad

El CD Montcada torna a guanyar, en aquesta ocasió a casa del CF Lloreda i trenca definitivament amb la dinàmica que ha portat l'equip a l'últim lloc de la taula. Aquesta és la segona victòria consecutiva amb Montes al capdavant del primer equip. El tècnic del CD Montcada ha reconegut que "era un partit difícil, però l'equip ha començat bé jugant la pilota des de darrera i ha aconseguit mantenir la mateixa intensitat i un bon nivell de joc". Els verds han començat marcant amb un gol d'Enric Capel en el minut 20 (0-1) i han arribat al descans amb 0 a 2, gràcies al gol de Daniel Domínguez en el minut 40. Ja a la segona part, el CD Montcada han vist com el rival trencava la tranquil·litat a només deu minuts per acabar el partit i deixava el marcador amb el definitiu 1 a 2. Montes destaca que "l'equip mostra gran companyerisme, confiança i il·lusió", però recorda que "encara queda molt per fer i s'ha de continuar mirant cap amunt per entrar a la zona mitja".