L’EF Montcada empata contra la UD Molinos (2-2)

Les ‘Reds’ tornen amb un punt del camp municipal Vista Alegre

Imatge del partit entre l'EF Montcada i el Sant Quirze al municipal de Can Sant Joan
Jesús Abad

L'EF Montcada ha empatat contra la UD Molinos a dos gols en el partit disputat aquest diumenge a la tarda en el camp municipal Vista Alegre. El conjunt de les 'Reds', que entrena yannick Llaugé, han vist com el rival s'avançava en el marcador en el minut 7 i han lluitat per igualar el partit fins que Ainara Talavera ha aconseguit el gol en el minut 42 (1-1). A la segona part, en el minut 49, Claudia Chica marcava el gol que posava l'EF Montcada per davant en el marcador (1-2), però el partit tornava a fer un gir en el resultat amb el definitiu 2 a 2 que la UD Molinos aconseguia en el minut 65 i que suposava el repartiment de punts entre ambdós equips. L'entrenador de les 'Reds', Yannick Llaugé, considera que "el rival ha tret petroli de dues jugades que ha tingut. Crec que hem mogut bastant bé i amb criteri, però no hem pogut aconseguir l'objectiu del gol per imprecisions".