El sènior A del CH La Salle guanya a la pista de La Salle Bonanova (25-28)

En el cap de setmana de Carnaval, el Broncesval va perdre contra la Peña Deportiva (1-3) i el sènior femení de l’EF Montcada no va disputar el partit ajornat al camp del Soses Femení. El primer equip del TT La Unió segueix líder

Pau Maresma va ser un dels màxims golejadors a la pista de La Salle Bonanova
Arxiu/Pedro Delamo

Handbol. CH La Salle Montcada. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle va guanyar dissabte a la pista de La Salle Bonanova per 25 a 28 en un partit que va dominar des del començament. Al descans, l'equip de Jaume Puig guanyava per 7 a 13 i a la segona part va confirmar el seu triomf amb tres gols de diferència. Els germans Albert i Pau Maresma, amb 10 gols entre ambdós, van ser els protagonistes golejadors de l'equip lassal·lià que suma 21 punts i es consolida a la part mitja-alta de la classificació. Els vermells són setens i la propera jornada jugaran un interessant partit al pavelló Miquel Poblet contra el tercer, el Sant Martí Adrianenc.  

Futbol Sala. FS Montcada. Segona B. Grup 3r
Després d'haver guanyat els seus dos últims partits, el Broncesval va tornar a ensopegar a la lliga amb la derrota que va partir aquest dissabte a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra la VFS Peña Deportiva de Santa Eulàlia (Eivissa) per 1 a 3. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol de falta directa aconseguit per Carlos Riquelme a la primera meitat i van mantenir el seu avantatge fins a poc més de dos minuts per al final. Els balears van fer l'empat i van aprofitar que els montcadencs van perdre dues pilotes jugant de cinc per ampliar el marcador amb dos gols més. L'equip d'Álex Fernández, que continua a la penúltima posició amb 14 punts amb un punt més que el Club Esportiu Futsal Esplugues que es últim amb un partit menys, afrontarà la propera setmana un complicat partit a la pista de la Unión Santa Coloma.

Futbol femení. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
Les 'reds' havien de jugar aquest diumenge al camp del Soses Femení, en un partit corresponent a la 13a jornada de la primera volta que es va suspendre a petició del club montcadenc per manca de jugadores per causa de les lesions i motius laborals. Tot i que l'EF Montcada va fer la petició a temps, l'equip lleidatà ha presentat un recurs perquè no està d'acord amb l'ajornament que es va decidir en el seu dia i el comitè de competició de la Federació Catalana ha de decidir ara si fixa una nova data.

Tennis Taula. TT La Unió. Segona B Provincial. Grup 2n
El primer equip de 2aB va aconseguir la victòria a casa dels Amics de Terrassa (1-5) i continua líder del seu grup amb 24 punts. Els montcadencs cada vegada estan més a prop de l'ascens directe de categoria. Els altres dos conjunts sèniors del TT La Unió van tenir jornada de descans aquest cap de setmana. 

Escacs. UE Montcada. Divisió d'Honor. Campionat de Catalunya per equips. Grup 1r
El primer equip de l'UE Montcada va aconseguir a la tercera jornada de la Divisió d'Honor del Campionat de Catalunya per equips la seva primera victòria contra el Catalònia (9.5-0.5). Amb aquest resultat, el primer equip se situa a la quarta posició amb 1,5 punts. A la Primera Provincial, el segon conjunt del club va guanyar la seva primera victòria contra el Sant Llorenç (8-0) i és setè amb 1 punt.

Seccions:

Deixa un comentari