El CH La Salle juga l’últim partit de lliga com a visitant amb la mirada posada a la cinquena posició

Repàs a la resta de partits dels equips montcadencs durant el cap de setmana

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle juga aquest cap de setmana el seu últim partit de lliga a fora de casa. Serà dissabte, a les 20.30h, a la pista de l'Handbol Lleida Pardinyes. Els lassal·lians, que la setmana passada van derrotar l'Handbol Sant Cugat (30-24), són sisens amb 34 punts, els mateixos que el cinquè, l'Handbol Sant Esteve Sesrovires. El rival d'aquesta jornada és penúltim amb 8 punts i ja està matemàticament descendit a Lliga Catalana. A la primera volta, l'equip de Jaume Puig va guanyar al pavelló Miquel Poblet per 38 a 23.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
Després d'haver empatat els seus dos últims partits contra el CD Montcada (1-1) i l'UD Mataronesa (2-2), la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic intentarà retrobar-se amb la victòria aquest diumenge, a les 12.15h, al camp de l'UD La Llàntia. L'equip de José Manuel Martín 'Pinti' ocupa la segona posició amb 61 punts, a només un del líder, la Fundació Privada Hermes, que la propera setmana visitarà l'estadi de Can Sant Joan. El rival d'aquest diumenge està lluitant per no baixar i, ara mateix, ocupa la tercera posició per la cua amb 28 punts després d'haver perdut els seus últims cinc partits. A la primera volta, la Unión va superar l'equip mataroní amb un contundent 5 a 0.

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
Una setmana després de la important victòria al camp del Martinenc B (1-2), el CD Montcada afronta un altre partit clau aquest diumenge, a les 12h, a l'estadi de la Ferreria contra el CF Lloreda. Els verds tenen davant seu una nova oportunitat per apropar-se a un rival directe que suma quatre punts més a la classificació. L'equip badaloní també va guanyar a l'última jornada el seu partit contra el CF Tecnofutbol, que trencava amb una ratxa negativa de tres derrotes seguides. A la primera volta, el CD Montcada va guanyar al camp del Lloreda per 1 a 2.

Futbol. UD Santa María. Quarta Catalana. Grup 8è
L’UD Santa María ja ha aconseguit el seu objectiu d'arribar a la segona posició que dóna dret a disputar la promoció d'ascens a Tercera Catalana i aquest cap de setmana pot ampliar el seu avantatge respecte a un dels seus perseguidors directes, el Can Mas, que és tercer amb dos punts menys i que té jornada de descans. L'equip de Terra Nostra juga dissabte, a les 18h, a l'estadi de la Ferreria contra el CE Lliçà d'Amunt B, a priori un rival assequible que és penúltim amb només 8 punts i que la setmana passada, amb un empat contra el cuer, el CD Sentmenat (0-0), va trencar un ratxa negativa de deu derrotes seguides. A la primera volta, el conjunt de Terra Nostra, que encadena deu victòries seguides, va guanyar a Llicà d'Amunt per 1 a 3.

Futbol Sala. FS Montcada. Segona B. Grup 3r
El Broncesval Montcada juga aquest dissabte, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet el seu penúltim partit de la temporada com a local. Els montcadencs, que ja saben que la propera temporada haurna de jugar a Tercera després del descens, han perdut els seus últims 12 partits i aquest cap de setmana rebran la visita de l'FS Salou, que és catorzè amb 36 punts i que està lluitant per evitar el descens després d'haver encadenat tres victòries seguides. A la primera volta, el partit disputat a Salou va finalitzar amb victòria dels tarragonins amb un contundent 11 a 3. D'altra banda, el sènior B defensarà el seu lideratge aquest dissabte, a les 18h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra l'Escola Pia C, que és tercer per la cua i lluita per no baixar de categoria.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Territorial Femenina. Grup B
El sènior femení de l'AE Can Cuiàs finalitza aquest cap de setmana la lliga al Grup B de la Territorial. Diumenge, a les 19h, el conjunt local anirà a Terrassa per jugar a la pista de l'UD Les Fonts, que ocupa el segon lloc amb 42 punts, els mateixos que el líder, i lluita per pujar de categoria. Per la seva banda, les montcadenques són setenes en una lliga de 10 equips amb 19 punts i un balanç de sis victòries, un empat i deu derrotes.

Seccions:

Deixa un comentari