L’esport montcadenc pot viure un cap de setmana històric amb molt en joc

L’UE Sant Joan-Atlètic i l’UD Santa María poden pujar de categoria, el CD Montcada busca la salvació i el CK Montcada B intentarà ficar-se a la final de la lliga de Segona Divisió

L'equip ha celebrat amb la seva afició el fet d'haver-se assegurat jugar la fase d'ascens a Primera Catalana
Raül Rivas

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic, que la setmana passada es va assegurar, matemàticament, disputar la promoció per intentar pujar a Primera Catalana, podria certificar aquest diumenge l'ascens directe i el títol de campió de lliga. Per assolir aquesta fita històrica, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti', que és líder amb 71 punts, necessita sumar aquest diumenge, a les 12h, un punt més al camp del Premià Club Esportiu. L'equip del Maresme, que és tercer amb 67 punts, encara té una mínima opció per jugar la promoció d'ascens, tot i que la combinació sembla força complicada. El Premià necessita guanyar a la Unió i esperar la derrota del segon, la Fundació Privada Hermes, que jugarà a la mateixa hora a casa contra l'UD At. Gramanet, penúltima i sentenciada ja al descens. Per la seva part, l'Hermes, que suma 69 punts, estarà molt pendent del partit a Premià ja que si guanya i l'UE Sant Joan perd, obtindria el títol de lliga i pujaria directament a Primera Catalana. Per viure en directe aquesta emocionant última jornada, un grup d'aficionats del club de Can Sant Joan ha llogat un autocar per anar al camp del Premià. El preu per persona és de 6 euros. Es pota conseguir més informació al bar de l'estadi.     

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
L'última jornada a la Segona Catalana es disputa amb un horari unificat i el CD Montcada també jugarà, a les 12h, a l'estadi de la Ferreria amb la necessitat de guanyar per obtenir la salvació. L'últim rival de la temporada serà el CE Canyelles, que, amb 42 punts, ja s'ha assegurat la permanència. L'equip de José Antonio Montes, que és sisè per la cua amb 37 punts, estarà salvat si guanya el seu partit i no haurà d'estar pendent del que faci el Martinenc B, que té el goal average particular perdut i que, a la mateixa hora, jugarà al camp del CD Carmelo. Si el Martinenc B empata, el CD Montcada també es salvaria si suma un punt. Si ambdós perden, podrien baixar els dos si l'UD Mataronesa, que suma dos punts menys, guanya a casa contra l'UD Cirera. Tres de les cinc últimes posicions que baixen de categoria ja estan assignades al CF Tecnofutbol, l'UD At. Gramanet i l'AD La Llàntia. El club que presideix Modesto 'Tato' Sanchís ha fet una crida a l'afició perquè animi el seu equip en aquest decisiu últim partit de lliga.

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana. Grup 1r
L'EF Montcada finalitza la lliga aquest dissabte amb un últim partit, a les 16h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra el CFS Vilamajor, el líder amb 62 punts que fa setmanes que va certificar el seu ascens a Primera Catalana. L'equip de José Luis Carrasco, que dimecres va guanyar el partit ajornat a la pista de l'FS Brafa (6-7), és setè amb 41 punts i encara podria acabar la lliga a la cinquena posició. L'AE Can Cuiàs, últim amb 4 punts i ja descendit a Tercera Catalana, va acabar la lliga dijous després de perdre el partit ajornat contra el Roger's Atlètic Català (1-2). Durant el camp de setmana, sumarà els tres punts sense haver de jugar ja que el seu rival, el CFS Martorelles B, es va retirar de la competició.   

Futbol Sala. FS Montcada B. Tercera Catalana. Grup 1r
El sènior B del CFS Montcada disputa aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet, a les 15h, l'últim partit de lliga contra l'At. Sant Pol. L'equip d'Óscar Ruiz, que és campió de lliga i jugarà la propera temporada a Segona Catalana, rep un rival que és desè amb 29 punts. Per la seva part, l'AE Can Cuiàs B, que és penúltim amb 15 punts, tanca la temporada el diumenge, a les 11h, amb un partit a casa contra el Futsal Iris Badalona B.

Korfbal. CK Montcada. Segona Divisió
El CK Montcada B té la possibilitat de classificar-se per disputar la final de la lliga a Segona Divisió si guanya el segon partit del play-off contra el KC Barcelona B. Els montcadencs, que van acabar quarts a la lliga regular, van guanyar a la pròrroga el primer partit d'aquesta eliminatòria al millor de tres que es va disputar la setmana passada (19-20). El segon partit es jugarà aquest diumenge, a les 10.30h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre.

Seccions:

Deixa un comentari