José Luis Martín puja al podi de la Powerade Non Stop Barcelona-Sant Sebastià

El montcadenc va formar part de l’equip Tomás Domingo a la competició que es va fer entre el 10 i el 12 de juny

José Luis Martín, el primer per la dreta, al podi de la competició
Powerade MTB Non Stop

El montcadenc José Luis Martín ha format part de l'equip de tres corredors de la tenda Tomás Domingo, de Barcelona, que va participar entre el 10 i el 12 de juny a la Powerade MTB Non Stop Barcelona-Sant Sebastià. Els participants havien de recórrer els 770 quilòmetres que separen les dues ciutats amb un total de vuit etapes, fent relleus i sense descansar. L'equip Tomás Domingo va fer el recorregut en un total de 31 hores, 38 minuts i 14 segons i va ocupar la tercera posició a la classificació de equips de tres corredors. Martín va contribuir disputant tres etapes, fent un total de 260 quilòmetres.