Bon paper d’Ernesto Romero a la cursa de les Valls d’Àneu

L’atleta va recórrer el trajecte de 46 quilòmetres i un desnivell de 3.200 metres en 11 hores i 28 minuts

L'atleta Ernesto Romero a la prova de resistència de les Valls d'Àneu
Ramón Ferrer

L’atleta montcadenc Ernesto Romero, del Restart Drink, segueix preparant la seva participació a la Desert Run que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre. El corredor va participar el 2 de juliol a la cursa de resistència Valls d’Àneu, amb un recorregut total de 46 quilòmetres i un desnivell positiu de 3.200 metres. Romero va completar el trajecte, de gran duresa, en 11 hores i 28 minuts. La prova és puntuable per a la Copa Catalana de Curses de Resistència de Muntanya. L’atleta local es troba classificat entre els 10 primers de la categoria de veterans, tot i que només ha pogut córrer dues de les quatre proves disputades fins ara a causa d’una lesió al genoll que li va fer passar per quiròfan.