El Vè Open d’Estiu del CTT La Unió es consolida al circuit d’estiu

Daniel Carrasco, del CTT Cardedeu, guanya en individuals i Julio Hilari i Quim Rimbau s’enduen la victòria en dobles

Foto de grup dels participants al Vè Open d'Estiu del CTT La Unió
CTT La Unió
Els guanyadors del torneig en dobles, amb els trofeus
Els guanyadors del torneig d'individuals, amb el president del CTT La Unió, Francisco Aguado

El Club de Tennis Taula La Unió de Mas Rampinyo ha tancat la temporada amb el Vè Open d’Estiu, celebrat el dissabte 23 de juliol a la seu de l’entitat. Al matí es va disputar el torneig d’individuals, amb la participació d’una cinquantena de jugadors. El guanyador va ser Daniel Carrasco del CTT Cardedeu. El segon, el tercer i el quart lloc respectivament van ser per a Albert Villa del Tramuntana Figueres, Juanjo Cortes del TT Tona i Àlex Bocanegra del CTT Badalona.

En el torneig de dobles, que es va disputar a la tarda, la parella formada per Julio Hilari i Quim Rimbau del CTT Poblenou es va endur la victòria. La segona plaça va ser per a Pere González i David Llorens del CTT Ripollet;  la tercera, per a Carlos Garcia i Jordi Panareda de Falcons de Sabadell i Sants, i la quarta per a Josep Gual i Joan Maqueda del CTT Cardedeu i del CTT Badalona, respectivament.

El president de CTT La Unió, Francisco Aguado, ha qualificat el torneig d’“èxit rotund”, tot i que les limitacions d’espai han deixat fora més d’una vintena de jugadors. També ha destacat la participació de quatre jugadors alemanys que estan fent la pretemporada a Catalunya. “Tant en dobles como en individual, s’ha pogut veure un nivell altíssim de joc que confirma que el nostre open s’ha consolidat dintre del circuit de competicions de l’estiu”, ha afegit Aguado.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari