La montcadenca Marina Castro, del CN Sabadell, millor nedadora júnior de Catalunya

La jove ha guanyat cinc medalles d’or, una de plata i una de bronze al Campionat català disputat aquest cap de setmana a Mataró

Marina Castro amb les tres medalles que va guanyar a Las Plamas de Gran Canària
Rafa Jiménez
La montcadenca Marina Castro ha estat la millor nedadora júnior de Catalunya

La montcadenca Marina Castro, del CN Sabadell, ha estat la millor nedadora júnior de Catalunya segons les marques de la Federació Internacional de Natació (FINA). La nedadora local ha tornat a demostrar la seva hegemonia amb l’obtenció de cinc medalles d’or al CAmpionat de Catalunya júnior i absolut disputat aquest cap de setmana a Mataró. Castro ha quedat en primera posició a les proves de 200m, 400m, 800m, 1.500m i 4 estils lliures. A la categoria absoluta, la jove de 17 anys va aconseguir el guardó de plata als 1.500 lliures –darrera de la nedadora olímpica Érika Villaécija– i el bronze a la prova dels 800 metres lliures. Per equips, el CN Sabadell es va proclamar campió de Catalunya en júnior i absolut.

 

La nedadora local s’ha mostrat molt satisfeta dels resultats aconseguits a Mataró. “Estic contenta, però ara necessito unes vacances perquè estic esgotada”, ha comentat Castro, que l’any passat no va poder gaudir d’uns dies de descans per la disputa del Mundial. La temporada vinent, la jove competirà com a nedadora absoluta de primer any, un nou repte que afronta amb confiança. “El meu objectiu és baixar les meves marques i poder entrar en l’equip absolut de la selecció espanyola”, ha indicat l’esportista.  

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari