El sènior A del CH La Salle disputa el seu primer partit oficial de la temporada

Repàs a la resta dels partits que disputaran els equips locals aquest cap de setmana

Després de la pretemporada, comença la competició oficial per al sènior A del CH La Salle
Laura Grau

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle disputa aquest cap de setmana el primer partit oficial de la temporada al grup D de Primera Estatal. Dissabte, a les 20.15h, l'equip de Jaume Puig debutarà al pavelló Miquel Poblet contra el CH Sant Esteve de Palautordera.  

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
Després del descens de la temporada passada, el Broncesval Montcada inicia una nova etapa a la Tercera Catalana. Els montcadencs debuten aquest dissabte, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet contra el Futbol Sala Sant Cugat. 

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
La Unió Espotiva Sant Joan-Atlètic buscarà la seva primera victòria de la temporada aquest diumenge, a les 12h, a l'estadi de Can Sant Joan contra el CF Ripollet. Els montcadencs, que ocupen la tercera posició per la cua amb 1 punt, reben un rival que és dotzè amb 3 punts després de guanyar la setmana passada el seu primer partit contra el CD Masnou (2-0).

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada, que és un dels líders del grup 6è amb 9 punts, buscarà la quarta victòria seguida aquest diumenge, a les 12h, al camp de La Planada. L'equip sabadellenc ocupa la quarta posició per la cua amb només 1 punt ja que encara no coneix la victòria després de tres jornades.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María, que ha perdut els dos partits que ha jugat com a local a Tercera Catalana, buscarà un nou triomf a domicili. Aquest diumenge, a les 12h, l'equip de Terra Nostra, que és dotzè amb 3 punts, juga al camp de l'Agrupació Sant Andreu de la Barca B, que encara no ha pogut aconseguir cap punt després d'encaixar tres derrotes.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
Després de perdre en el debut de la setmana passada a casa contra l'EF Tàrrega (1-5), el sènior femení de l'EF Montcada buscarà la primera victòria de la temporada aquest dissabte, a les 18h, al camp de l'ENFAF Credit Andorrà, que a la primera jornada també va perdre al camp del Mirasol Bacó Unión (2-0).

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR disputa aquest cap de setmana el seu primer partit oficial com a local al grup 7è de Tercera Catalana. Els montcadencs, que la setmana passada en el seu debut a la nova categoria van guanyar a la pista de l'AE Stucom A (56-64), rebran diumenge, a les 18h, la visita del SESE B al pavelló Miquel Poblet. A la primera jornada, l'equip barceloní també va guanyar el seu partit contra el SAFA Sant Andreu (73-69).

Seccions:

Deixa un comentari