L’UE Sant Joan-Atlètic obté la seva primera victòria a Primera Catalana

També van guanyar el CD Montcada, el CH La Salle i el Broncesval

L'UE Sant Joan-Atlètic ha sumat la primera victòria de la seva història a Primera Catalana
Sílvia Alquézar

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
La Unió Espotiva Sant Joan-Atlètic va obtenir aquest diumenge la primera victòria de la seva història a Primera Catalana en un intens derbi vallesà contra el FC Ripollet (3-1). El nerviosisme dels primers minuts va generar un enfrontament entre dos jugadors que va provocar la suspensió del partit durant 8 minuts. Una vegada reiniciat el partit, la Unión es va avançar en el marcador abans del descans amb dos gols d'Albert Jiménez (24') i Óscar Vega (35'). El Ripollet va retallar distàncies al minut 65, però la Unió va continuar gaudint de clares ocasions per sentenciar el partit, tot i que el gol de la tranquil·litat no va arribar fins al minut 91 gràcies a una acció d'Edgar Gómez. Després de quatre jornades, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' ocupa la tretzena posició amb 4 punts.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada es manté invicte i aquest diumenge va sumar la quarta victòria seguida al camp de La Planada (1-2), en un partit que es va complicar aviat amb l'expulsió, al minut 13, de José Luis Casillas després de veure dues targetes grogues. Amb un jugador menys, els sabadellencs es van avançar en el marcador a la mitja hora de joc, tot i que els verds van poder reaccionar gràcies a una acció de Jorge Berjano (34') que va permetre que al descans s'arribés amb l'empat a 1. A la segona part, La Planada va augmentar la seva intensitat per evitar que els verds fessin el seu futbol habitual, fet que va desperar el tècnic José Antonio Montes, que va ser expulsat al minut 78. Quan semblava que el partit finalitzaria amb l'empat, va arribar el gol de la victòria verda materialitzat per Alejandro Escruela al minut 88. El CD Montcada suma 12 punts i és un dels líders del grup juntament amb l'UE Sabadellenca i el FC Llorença.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María va salvar un empat al camp del cuer, una Agrupació Sant Andreu de la Barca B, que encara no havia puntuat després de la disputa de tres jornades. L'equip de Terra Nostra no va fer una bona primera meitat i al descans es va arribar amb un desavantatge de 2 a 0. A la represa, els montcadencs van reaccionar i van remuntar fins a l'empat final gràcies a dues accions de Genís Rosa (51') i Anthony Joel López (60'). El conjunt d'Alfonso Torres ocupa la novena posició amb 4 punts.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada va aconseguir aquest dissabte el seu primer triomf en el desplaçament més llarg que haurà de fer aquesta temporada fins a Andorra. Al descans, les montcadenques guanyaven per un clar 0 a 3 gràcies a les accions de Sandra de la Cruz (2'), Ainara Talavera (10') i Regina Lorenzo (21'). A la represa, Ainara Talavera va fer el seu segon gol al minut 4. Amb el partit sentenciat, les andorranes van aconseguir fer el gol de l'honor al minut 54. Morgan Jones, al 66, va tancar el marcador amb el definitiu 1 a 5. Després de dues jornades, l'equip d'Antonio Moya és novè amb 3 punts.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle va obtenir la victòria en el seu primer partit oficial de la temporada contra el CH Sant Esteve de Palautordera (26-20), vigent campió de la Lliga Catalana i que debuta a la Primera Estatal. Ángel González, amb sis gols, va ser el màxim golejador de l'equip de Jaume Puig, que al descans guanyava amb un clar 14 a 9. A la segona meitat, els lassal·lians van certificar el triomf fins a l'avantatge final de sis gols. D'altra banda, el sènior femení del club lassal·lià va debutar a Lliga Catalana amb una primera derrota a la pista del CH Cardedeu (32-16).

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada va debutar dissabte a Tercera Catalana amb una contundent victòria al pavelló Miquel Poblet contra el Futbol Sala Sant Cugat (6-1). Marc Cárdenas, autor de tres gols, va ser el gran protagonista d'un partit que al descans va arribar amb la victòria mínima dels montcadencs (1-0). A la segona part, David Ortega, Ignacio Caño, Víctor Andrés i Bryan Flores es va unir a l'encert golejador de Cárdenas per obtenir el primer triomf de la temporada.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR, que la setmana passada havia debutat a Tercera Catalana amb una victòria a la pista de l'AE Stucom A (56-64), no va poder celebrar el seu debut a casa en aquesta categoria amb un nou triomf. Els montcadencs van perdre diumenge al pavelló Miquel Poblet contra el SESE B (63-68) i ocupen la vuitena posició del grup amb 3 punts.