L’UE Sant Joan-Atlètic afronta una partit clau al camp del Masnou que entrena Walter Pandiani

Repàs la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic afronta aquest cap de setmana un partit que pot arribar a ser clau en la seva lluita per la permanència. L'equip de Can Sant Joan buscarà la seva primera victòria a domicili aquest dissabte, a les 19h, el camp del cuer, un CD Masnou que encara no ha guanyat cap partit i que només suma dos punts dels dos empats que va aconseguir contra l'UE Avià (1-1) i el FC Girona B (2-2). El conjunt masnoví, que ha perdut els seus dos últims partits i que és el més golejat de la categoria, rep un rival que és tercer per la cua amb 7 punts i que ha empatat els seus tres últims partits.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada intentarà reafirmar aquest cap de setmana el seu millor moment de la temporada després d'encadenar, per primera vegada, tres victòries seguides. Les 'reds' juguen diumenge, a les 12h, a l'estadi de Can Sant Joan contra el CFJ Mollerussa. Les lleidatanes no guanyen des de la primera jornada i han perdut els quatre últims partits que han disputat. Per la seva part, l'equip d'Antonio Moya ha pujat fins al cinquè lloc amb 12 punts, a sis del líder, la UD La Planada.    

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
Després de descansar la setmana passada de forma obligada a causa de la suspensió del partit al camp del CF Llorençà, el CD Montcada, que ja sap que aquest partit ajornat es jugarà el 16 de novembre (21h), reprèn la competició aquest diumenge, a les 12h, a casa de l'At. Can Deu. Amb un partit menys, els montcadencs són segons amb 21 punts i visiten un rival que és cinquè amb cinc menys. Els sabadellencs només han perdut un partit aquesta temporada i l'empat de la setmana passada al camp del FC Masquefa (0-0) va posar fi a una bona ratxa de cinc victòries seguides. D'altra banda, el sènior femení verd juga aquest diumenge, a les 12h, a l'estadi de la Ferreria contra el CF Capellades en partit corresponent a la cinquena jornada de Segona Divisió. Les montcadenques, que la setmana passada van ser golejades al camp del CE Mercantil (9-0), s'enfronten a un rival que encara no ha sumat cap punt després de tres partits.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María intentarà allargar la seva bona ratxa de resultats i aquest dissabte, a les 18h, buscarà a l'estadi de la Ferreria la seva quarta victòria seguida contra el CF La Romànica. L'equip barberenc és tretzè amb 7 punts després d'haver perdut els seus dos últims partits contra els dos primers: el CD Montcada (2-1) i l'UE Sabadellenca (1-4). Per la seva part, el conjunt de Terrra Nostra ha pujat fins al setè lloc amb 13 punts gràcies als seus tres triomfs consecutius.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada, que ha guanyat els dos partits que ha disputat com a local i que ha perdut els tres a domicili, torna a jugar aquest cap de setmana al pavelló Miquel Poblet. Dissabte, a les 18h, l'equip d'Álex Fernández rebrà la visita de l'AE Centelles que, amb 7 punts, ha pujat fins a la setena posició després d'aconseguir la setmana passada la seva segona victòria de la temporada contra l'AEFS Arrels (5-4). Els montcadencs ocupen la novena posició amb 6 punts. 

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle, que ha empatat els seus tres últims partits de lliga, intentarà retrobar-se amb la victòria aquest dissabte, a partir de les 20.15h, al pavelló Miquel Poblet contra l'H. Sant Cugat. Els lassal·lians són sisens amb 7 punts i reben la visita d'un rival que és quart per la cua amb 4 punts després d'haver perdut els seus últims tres partits contra La Salle Bonanova (31-32), la Unió Esportiva Sarrià (25-23) i l'H. Sant Esteve Sesrovires (25-27).  D'altra banda, el sènior femení del CH La Salle juga diumenge, a les 12.30h, al pavelló Miquel Poblet contra l'OAR Gràcia de Sabadell B. Serà un enfrontament entre els dos cuers del grup que encara no han aconseguit cap punt després de cinc jornades disputades.  

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR, que ha perdut els seus tres últims partits contra el BC Sant Joan Despí B, el CB Coll i el Bàsquet La Mina, disputa aquest diumenge, a partir de les 18h, un nou partit al pavelló Miquel Poblet contra l'FC Martinenc B. Els montcadencs, que són dotzens amb 8 punts, reben un rival que està en forma: només ha perdut un partit, ha guanyat de manera consecutiva a les últimes quatre jornades i ocupa la segona posició amb 11 punts. Per la seva part, el sènior femení de l'UB MIR, que és onzè amb 5 punts en quatre jornades, juga aquest diumenge, a les 12h, al gimnàs de la Zona Esportiva Centre contra el Lliçà D'Amunt 2, que és cinquè.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs, que ha perdut els tres partits que ha disputat fins ara aquesta temporada, buscarà el seu primer triomf aquest dissabte, a les 17h, a la pista de l'Amics del Pou-Nou Escorial B de Sabadell. Els montcadencs, que són un dels dos cuers amb 0 punts, reben un rival que no viu una situació gaire millor ja que només suma un punt, fruit de l'empat que va aconseguir a la primera jornada contra el CF Sala Vilomara (4-4).

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'EF Montcada, que la setmana passada va sumar el seu primer punt de la temporada contra el CE Franciscans Sabadell (6-6), juga aquest dissabte, a les 17.45h, a la pista de l'FSC Grups Arrahona B. Els vermells, que són penúltims amb 1 punt, visiten un rival que ha pujat fins a la vuitena posició amb 3 punts després de guanyar a l'última jornada el seu primer partit contra el CE Alheña B (5-6). Al grup 1r, l'FS Montcada B, que encara no ha puntuat després de tres partits, juga dissabte, a les 19.30h, a la pista de l'AE Montmeló, que suma tres punts amb un balanç d'una victòria i dues derrotes.

Seccions:

Deixa un comentari