L’UE Sant Joan-Atlètic comença la segona volta contra l’UE Mollet i es queda sense Carlos Mampel

Repàs a la resta de la jornada per als equips locals

Carlos Mampel va arribar a l'UE Sant Joan-Atlètic a l'estiu de 2015
Arxiu/Rafa Jiménez

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic comença la segona volta amb un complicat partit a l'estadi de Can Sant Joan. Diumenge, a les 12h, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' rebrà la visita de l'UE Mollet, que ocupa la tercera posició amb 28 punts. El tècnic local ja no podrà comptar per a aquest enfrontament amb Carlos Mampel, qui marxa del club després d'un any i mig defensant la seva porteria, segons es va fer públic oficialment anit per ambdues parts. Aquest inesperat adéu propiciarà el debut de Jordi Rivera, fitxat fa un parell de setmanes per suplir la marxa d'Iván Cortes, i obliga l'entitat de Can Sant Joan a buscar un nou porter en el mercat. El rival d'aquest diumenge només ha encaixat una derrota aquesta temporada i és el rei de l'empat ja que 10 dels 18 partits que ha disputat han finalitzat amb un repartiment de punts. A l'última jornada, l'UE Mollet va empatar al camp del CD Masnou (0-0) mentre que l'UE Sant Joan-Atlètic, que ocupa la quarta posició per la cua amb 19 punts, va perdre a casa contra el FC Martinenc (0-2). A la primera volta, el partit disputat a Mollet va finalitzar amb un empat a 1.  

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada comença la segona volta amb un horari atípic. Diumenge, a les 15.30h, l'equip d'Antonio Moya visita el camp d'un rival directe com l'EF Tàrrega ja que ambdós equips només estan separats per quatre punts. Les 'reds', que la setmana passada van perdre contundentment al camp del CF Femení Manu Lanzarote (7-2), ocupen la quarta posició amb 21 punts i, en cas de victòria, poden apropar-se a un punt d'un equip que la setmana passada va encaixar contra el Mirasol Baco-Unión (1-3) la seva tercera derrota en aquesta lliga després d'haver estat sis jornades sense perdre. A la primera volta, les tarreguenques van guanyar a l'estadi de Can Sant Joan amb un clar 1 a 5.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada visitarà dissabte, a les 17h, el camp de la PD Pajaril, en el que serà el primer partit de la segona volta. L'equip ripolletenc ocupa la quarta posició per la cua amb 14 punts i només ha guanyat tres partits aquesta temporada –l'últim va ser el 8 de gener, al camp del CF La Romànica. Per la seva part, l'equip de José Antonio Montes, que la setmana passada va empatar al camp del CF Masquefa (2-2), és segon amb 39 punts i només ha guanyat un partit a les últimes quatre jornades, fet que ha provocat que l'EF Bonaire s'hagi apropat a només tres punts. A la primera volta, els verds es van emportar la victòria amb un clar 3 a 0. D'altra banda, el sènior femení del CD Montcada, que és novè amb 15 punts al grup 2n de Segona Divisió després de perdre els seus tres últims partits, juga diumenge, a les 12.15h, al camp del cuer, el CF Vilomara, que ha encara no ha sumat cap punt. 

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María viatja a Sant Cugat aquest cap de setmana per jugar dissabte, a les 18.30h, al camp del CF Júnior B, en el que serà el primer partit de la segona volta. Els de Terra Nostra ocupen l'onzena posició amb 22 punts després d'haver perdut els tres últims partits i, en cas de victòria, podrien apropar-se a un rival que és vuitè amb cinc punts més. Els santcugatencs tampoc estan en el seu millor moment de la temporada després de perdre els dos últims partits contra el dos primers: el CD Montcada (3-1) i l'UE Sabadellenca (1-2). A la primera volta, el CF Júnior B va guanyar a l'estadi de la Ferreria per un clar 0 a 3.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Divisió, Grup 1r
El Broncesval Montcada, que no guanya des del 12 de novembre i ocupa la quarta posició per la cua amb 13 punts, afronta l'últim partit de la primera volta amb una gran oportunitat per trencar la seva dinàmica negativa i sumar els primers punts a domicili. Diumenge, a les 12.30h, els montcadencs visitaran la pista de l'FS Pineda de Mar, que és el cuer amb 4 punts. L'equip del Maresme només ha guanyat un partit aquesta temporada i únicament ha sumat un punt –contra l'FS Montsant (3-3), a la 11a jornada– a les últimes 10 jornades.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle, que ha encaixat sis derrotes a les últimes set jornades, inicia la segona volta amb l'objectiu de trencar amb la seva dinàmica negativa. Dissabte, a les 18h, l'equip de Jaume Puig, que és vuitè amb 13 punts, visitarà la pista d'un rival directe com el CH Sant Esteve de Palautordera, que és desè amb només dos punts menys. El conjunt santestevenc ha perdut els seus dos últims partits -contra l'UE Sarrià (25-24) i l'H. Sant Esteve Sesrovires (30-34)- i, a la primera volta, va perdre al pavelló Miquel Poblet (26-20). D'altra banda, el sènior femení del CH La Salle juga el segon partit de la segona volta aquest dissabte, a les 17.15h, a la pista del CH Ascó. Les montcadenques, que no han sumat cap punt, ocupen la última posició i s'enfronten amb un rival que és desè amb 10 punts.  

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de la UB MIR, que ha encadenat per primera vegada des del seu ascens dues victòries seguides, buscarà la tercera aquest diumenge, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet contra l'UB Sant Adrià C, en el que serà l'últim partit de la primera volta. Els montcadencs han pujat fins a la novena posició amb 20 punts i podrien allunyar-se encara més d'un rival que és tretzè, amb un punt menys, i que ha perdut els seus tres últims partits. D'altra banda, el sènior femení de l'UB MIR juga aquest diumenge, a les 12h, al Gimnàs de la Zona Esportiva Centre contra el CB Argentona. Les blaves, que són últimes amb 10 derrotes seguides, s'enfrontaran amb un rival que ocupa la segona posició amb una única derrota en 12 jornades.   

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'EF Montcada ha encadena dues victòries seguides per primera vegada aquesta temporada i intentarà mantenir aquesta bona ratxa aquest diumenge, a les 10.30h, amb una nou triomf a la pista del CE Alheña B. Els montcadencs han pujat fins a la novena posició amb 9 punts i podrien apropar-se a un rival que és setè amb 18. L'equip de L'Hospitalet va perdre la setmana passada el derbi contra l'AECS L'Hospitalet B, que va posar fi a una bona ratxa de quatre victòries seguides. D'altra banda, el CFS Montcada B, que és últim amb un únic punt en 11 jornades, descansa aquesta setmana ja que el que havia de ser el seu rival, el CFS La Unión B, es va retirar de la competició.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs, que la setmana passada no va jugar a casa del CFS Castellnou a causa del mal estat de la pista de joc, s'enfronta aquest diumenge contra el GA Arlekin Vallès-Arrahona C (12h). L'equip de Matías Ruiz ocupa l'última posició amb 4 punts i rebrà la visita d'un rival que és desè amb 13. Els sabadellencs van derrotar a l'última jornada l'Amics del Pou-Nou Escorial B (4-0), trencant amb una ratxa negativa de dues derrotes seguides.

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Fase regular. Grup 2n
El primer equip del TT La Unió, que es manté invicte amb 12 victòries seguides, intentarà mantenir el seu bon moment amb un nou enfrontament que es disputarà aquest diumenge, a les 11h, contra el Foment Martinenc. Els montcadencs, que tenen un coixí de 10 punts per assolir l'ascens directe, reben un rival que és setè amb 12 punts (6 victòries i 6 derrotes) i que a l'última jornada va caure contra el CTT Els Amics Terrassa B (4-2). D'altra banda, el sènior B del CTT La Unió, que ha baixat a la tercera posició del grup 3r de Tercera després de l'última derrota a la pista del Lluïsos de Gràcia C (4-2), rebrà, també a les 11h, la visita de l'Agrupació Congrés.

Korfbal. CK Montcada A. Lliga Nacional. Fase regular. Top A
El CK Montcada A, que el proper divendres viatjarà a Portugal per disputar l'Europa Shield, juga aquest nit, a les 21h, el partit a la pista del Vallpa Athletic que correspon a la 3a jornada del Top A. Els montcadencs, que la setmana passada van guanyar a la pista del CK Platja d'Aro (16-30), ocupen la quarta posició amb 5 punts mentre que el seu rival es cinquè amb un punt menys (2 victòries i 3 derrotes).

Korfbal. CK Montcada B. Copa Catalana B
El CK Montcada B, que és segon al Top B després de la disputa de cinc partits, disputarà aquest cap de setmana a Platja d'Aro la fase final de la Copa Catalana B. El conjunt de Juanma Fernández jugarà els quarts de final el diumenge, a les 10h, contra l'SLKC. En cas de guanyar, els montcadencs disputaran la semifinal el mateix diumenge, a les 15.30h, contra el vencedor de l'eliminatòria de quarts de final entre el PKC B i el CEK Vilanova B. La final de la Copa B es disputarà a principis d'abril. També a Platja d'Aro, els dos cadets de l'AEE Montserrat Miró disputaran aquest dissabte, a partir de les 9h, la fase final del 1r Trofeu Kids. El cadet A, que es va classificar com el millor equip de Barcelona, jugarà al grup A contra el Vallpa i el Sant Josep. Per la seva part, el cadet B, que va ser el tercer millor equip de Barcelona, s'enfrontarà al grup B amb el PKC A i el Lladonosa. Les semifinals i la final es jugaran el mateix dia, al migdia.

Seccions:

Deixa un comentari