El GrupoUno CTC de l’UB MiR buscarà la seva quarta victòria amb Raúl Ortega a la banqueta

Repàs a la resta de la jornada competitiva per als equips locals

Raúl Ortega ha substituït Marta Balaguer a la banqueta del sènior A blau
Sílvia Alquézar

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
Raúl Ortega, que va jugar durant 15 temporades al desaparegut CB Montcada, arribant a disputar la Lliga EBA, és el nou tècnic del GrupoUno CTC de l’UB MiR. El cerdanyolenc, de 35 anys i que es va retirar la temporada passada després de jugar amb un dels sèniors del club blau, va rebre la proposta de la junta per ser el substitut de Marta Balaguer. El nou responsable, que també té fitxa de jugador, va debutar el 14 de gener a la pista del CB Imma i suma un balanç de tres triomfs i dues derrotes. “L’objectiu és mantenir la categoria i que els jugadors competeixin per agafar una dinàmica positiva per a la propera temporada on l’equip, amb un nou entrenador, ha d’aspirar a l’ascens”, ha dit Ortega. De cara a la propera jornada, el sènior A blau jugarà diumenge, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet contra el BC Sant Joan Despí B. Els montcadencs, que són novens amb 26 punts després de guanyar la setmana passada a la pista de l’UE Sant Andreu (74-70), reben un rival que és penúltim amb 23 punts i que no guanya des de fa vuit jornades. A la primera volta, el Sant Joan Despí B va guanyar per 61 a 53.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
Després de retrobar-se la setmana passada amb la victòria contra l’H. Bordils B (31-21), el sènior A del Club Handbol La Salle buscarà la seva segona victòria seguida aquest diumenge, a les 12.30h, a la pista de l’H. Sant Joan Despí. Els montcadencs, que són vuitens amb 16 punts, reben un rival que és sisè amb cinc punts més. L’equip del Baix Llobregat ha perdut els seus dos últims partits i, a la primera volta, va treure un empat al pavelló Miquel Poblet (28-28). 

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada, que la setmana passada va golejar l’UD La Planada (4-1), afronta una nova jornada aquest diumenge, a les 12h, al camp de l’EF Barberà-Andalucía. Els verds, que sumen 48 punts, buscaran la victòria per mantenir la seva segona posició davant un rival que és dotzè amb 25 punts. L’equip barberenc, que té un partit ajornat contra l’UE Avià B, ha empatat a les últimes tres jornades i a la primera volta va perdre a l’estadi de la Ferreria (1-0).

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María, que ha perdut els seus dos últims partits contra la P. Dep. Pajaril (4-3) i l’Agrupació Sant Andreu de la Barca B (1-0), visita aquest diumenge, a les 12h, el camp del Tibidabo Torre Romeu. L’equip d’Alfonso Torres, que ocupa la desena posició amb 28 punts, s’enfrontarà amb el quart classificat. L’equip sabadellenc, que suma 37 punts, va perdre la setmana passada al camp de l’UE Sabadellenca (2-1), trencant amb una ratxa positiva de quatre jornades sense guanyar. A la primera volta, el partit disputat a l’estadi de la Ferreria va finalitzar amb derrota dels montcadencs per 2 a 4.

Futbol femení. CD Montcada. Segona Divisió, Grup 2n
El sènior femení del CD Montcada visita aquest diumenge, a les 13h, el camp del CF Capellades. L’equip d’Oriol Roig, que la setmana passada va perdre a casa contra el segon classificat, el CE Mercantil (0-5), ocupa la desena posició amb 19 punts i visita un rival que és penúltim, amb 10 punts. A l’última jornada, el CF Capellades va guanyar al camp de l’EF Base Ripollet, trencant amb una ratxa negativa de sis jornades sense conèixer la victòria. A la primera volt, l’enfrontament que es va disputar a l’estadi de la Ferreria va finalitzar amb triomf de les verdes per 4 a 1.

Bàsquet. UB MIR. CC Tercera Categoria, Grup 1r
El sènior femení de l'UB MiR, que la setmana passada es va retrobar amb la victòria contra el CB Vilassar de Mar (65-59) després de 12 jornades sense guanyar, afronta un nou partit aquest diumenge, a les 12h, a la pista del CB Sant Feliu de Codines. Les montcadenques són ara penúltimes després d’haver pujat una posició i visitaran un rival que és l’últim amb un triomf en 15 jornades. Curiosament, l’única victòria codinenca es va produir a la primera volta al Gimnàs de la Zona Esportiva Centre (34-52).

Handbol Femení. CH La Salle. Lliga Catalana
El sènior femení del CH La Salle visita aquest diumenge, a les 19h, la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell B. Les montcadenques, amb una única victòria en 18 jornades i que la setmana passada van perdre un nou partit contra el líder, el Joventut Handbol Mataró (12-44), s’enfrontaran amb un rival que és penúltim amb 5 punts. Les sabadellenques, que ha disputat un partit menys, van guanyar, a la primera volta, al pavelló Miquel Poblet (25-33). 

Futbol Sala. CFS Montcada. Segona Catalana, Grup 1r
El segon equip del CFS Montcada tindrà jornada de descans aquest cap de setmana. El partit que s’havia de disputar aquest dissabte, a les 16h, al pavelló Miquel Poblet contra el Futsal Caldes d’Estrac s’ha suspès per la retirada del rival. El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol li donarà el partit guanyat als montcadencs per 3 a 0 sense haver de jugar.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è 
L’AE Can Cuiàs, que va empatar a l’última jornada a la pista del CFS Matadepera (2-2), encadena quatre jornades sense perdre i intentarà mantenir la seva bona ratxa aquest diumenge, a les 12h, a la pista del barri contra el CFS Vilomara. Aquest dijous, estava previst que es disputés el partit de l’AE Can Cuiàs a la pista del CFS Castellnou que ja s’ha ajornat dues vegades a causa del mal estat del terreny de joc. A la tercera tampoc va ser la vençuda i l’enfrontament es va tornar a suspendre perquè la pista estava mullada. Respecte al partit d’aquest diumenge, l’equip de Matías Ruiz, que és penúltim amb 9 punts, rep un rival que és sisè amb 21 punts, tot i que encadena tres derrotes seguides. A la primera volta, els de Can Cuiàs van perdre al Pont de Vilomara per 4 a 1.

Tennis de Taula. CTT La Unió. Segona A Provincial. Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió, que la setmana passada ja es va assegurar l’ascens de forma matemàtica a Primera Provincial, afronta una nova jornada amb l’objectiu de continuar invicte per assegurar-se, el més aviat possible, el títol de campió de lliga. Diumenge, a les 11h, l’equip montcadenc, que suma 32 punts, visitarà la pista del C&M Associats Badalona, que és setè amb 14 punts i un balanç de 7 victòries i 9 derrotes. A la primera volta, el CTT La Unió va guanyar amb un contundent 6 a 0. D’alta banda, el sènior B, que és segon amb 24 punts al grup 3r de Tercera, juga dissabte, a les 18h, a la pista de l’ATT Castellar, que és sisè amb 10 punts menys. A la primera volta, els montcadencs van guanyar per 6 a 0.   

Escacs. UE Montcada. Lliga Catalana. Divisió d’Honor. Grup 1r
El primer equip de l'UE Montcada, que ha aconseguit una victòria a les primeres quatre jornades, juga aquest cap de setmana a casa del Tres Peons, que suma tres punts amb un balanç de tres triomfs i una única derrota, que va encaixar a la segona jornada contra el Mollet (6,5-3,5). D’altra banda, el sènior B, que juga al grup 7è de Primera Provincial i que encara no ha sumat cap punt, juga diumenge, a les 9h, a sala polivalent del pavelló Miquel Poblet contra el Congrés C, que tampoc ha guanyat cap partit.

Seccions:

Deixa un comentari