L’UE Sant Joan-Atlètic afronta un partit complicat al camp del CF Lloret

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

L'UE Sant Joan-Atlètic no podrà jugar a casa a la jornada del 26 de març
Rafa Jiménez

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana. Grup 1r
Encara indignada per la decisió de la Federació Catalana de tancar un altre cop l’estadi de Can Sant Joan per a la jornada del 26 de març, la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic afronta un complicat partit demà, a les 16h, al camp del sisè classificat, el CF Lloret. Els montcadencs, que ocupen la tretzena posició amb 27 punts després de la derrota de la setmana passada a casa contra el FC Girona B (0-3), visiten un rival que no perd des de fa quatre jornades amb un balanç de dos empats i dues victòries, l’última contra el CD Masnou (1-3). L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb un empat a 1. 

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
Després d’haver guanyat els seus dos últims partits, el sènior femení de l’EF Montcada buscarà la seva tercera victòria seguida aquest diumenge, a les 12h, a l’estadi de Can Sant Joan contra un rival directe com el Mirasol Baco-Unión. Les montcadenques són sisenes amb 39 punts i reben un rival que és tercer amb cinc punts més i que encandena set victòries consecutives, l’última contra el CE Congrés (5-0). A la primera volta, l’equip d’Antonio Moya va guanyar a Sant Cugat per 0 a 2. 

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada, que només ha perdut un partit a les últimes 7 jornades i encadena quatre victòries seguides, buscarà mantenir la seva bona ratxa aquest diumenge, a les 12h, contra el CF Llorençà a l’estadi de la Ferreria. Els montcadencs són segons amb 57 punts i reben un rival que és dotzè amb 30 punts i que ha perdut els seus darrers tres partits, l’últim contra l’At. Can Deu (2-5). L’enfrontament de la primera volta, que es va ajornar fins a dues vegades, va finalitzar amb victòria de l’equip de José Antonio Montes per 1 a 4.

Futbol femení. CD Montcada. Segona Divisió, Grup 2n
El sènior femení del CD Montcada, que ha perdut els seus dos últims partits amb un balanç de 10 gols en contra, rep el diumenge, a les 14h, la visita del CF Femení Manu Lanzarote B. L’equip d’Oriol Roig ocupa la desena posició amb 22 punts i s’enfronta amb un rival que és cinquè amb 41 punts i que no perd des de fa quatre jornades amb un balanç d’un empat i tres victòries, la darrera contra l’EF Base Ripollet (3-0). L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb derrota de les montcadenques per 3 a 1.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María, que ha guanyat els seus tres últims partits, buscarà aquest dissabte, a les 18h, la quarta victòria consecutiva contra un rival directe com l’UE Avià B a l’estadi de la Ferreria. L’equip d’Alfonso Torres és setè amb 37 punts i aspira a arribar al quart lloc, que ocupa el Tibidabo Torre Romeu amb quatre punts més. El rival d’aquest cap de setmana és vuitè amb tres punts menys, tot i haver encaixat tres derrotes a les últimes quatre jornades. A la primera volta, els de Terra Nostra van guanyar a Avià per 2 a 4. 

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle, que la setmana passada va aconseguir contra La Salle Bonanova (31-19) la segona victòria d’aquest 2017, afronta un complicat partit aquest dissabte, a les 18.30h, a la pista del tercer, la Unió Esportiva Sarrià. Els montcadencs, que ocupen la novena posició amb 18 punts, visiten un rival que és tercer amb 37 punts i que només ha deixat escapar un empat a les últimes 8 jornades. El partit de la primera volta disputat al pavelló Miquel Poblet va finalitzar amb derrota dels lassal·lians per 25 a 27. D’altra banda, el sènior B del CH La Salle juga aquest dissabte, a les 19.15h, a la pista de l’HE Castelldefels. Després de la disputa de tres jornades de la fase final de Quarta Catalana, els montcadencs són cinquens amb 1 punt i el seu rival és quart amb un punt més. 

Handbol Femení. CH La Salle. Lliga Catalana
A manca de quatre jornades per al final de la lliga, el sènior femení del CH La Salle podria descendir matemàticament aquest cap de setmana. Les montcadenques, que són últimes amb 1 punt en 22 jornades, juguen aquest dissabte, a les 16h, a la pista del CH Vilanova del Camí. El rival d’aquesta setmana és vuitè amb 18 punts, tot i que només ha aconseguit un empat a les últimes tres jornades. A la primera volta, l’equip que entrena Jaume Puig va perdre per 19 a 34. 

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Divisió Nacional, Grup 1r
El Broncesval Montcada, que la setmana passada va aconseguir la sisena victòria seguida contra l’FS ISUR Hnos. Sánchez (8-5), buscarà el setè triomf consecutiu aquest dissabte, a les 16h, a la pista del Centelles. L’equip d’Álex Fernández, que ha pujat fins a la setena posició amb 31 punts, visita un rival que és quart per la cua amb 19 punts. El Centelles no guanya des de fa cinc jornades amb un balanç de tres empats i dues derrotes. A la primera volta, el Broncesval va guanyar a Montcada per 9 a 7. D’altra banda, el sènior B juga aquest dissabte, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet contra l’AE Montmeló, en partit corresponent a la 17a jornada del grup 1r de Segona Catalana. Els montcadencs són penúltims amb 5 punts i visiten un rival que és cinquè amb 27 punts. L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb derrota de l’equip de Xavi Romeo va perdre a Montmeló per 4 a 2.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l’UB MiR, que ha perdut els seus tres últims partits, juga aquest diumenge, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet contra el Bàsquet Nou Barris. Els montcadencs ocupen la novena posició amb 31 punts i reben la visita d’un equip que és setè amb quatre punts més. Els barcelonins van perdre la setmana passada contra l’AE Stucom (57-62) i van guanyar el partit de la primera volta contra els blaus per 65 a 48. D’altra banda, el sènior B de l’UB MIR juga aquest dissabte, a les 16.30h, al Gimnàs de la Zona Esportiva Centre contra el CB Nou Badia B mentre que el C visita també dissabte, a les 19h, la pista del Mas de Sant Llei. 

Bàsquet. UB MIR. CC Tercera Categoria, Grup 1r
El sènior femení de l'UB MiR, que la setmana passada va ajornar el seu partit a la pista de l’UE Montgat que es jugarà finalment el 30 de març, rep aquest diumenge, a les 12h, la visita del CB Mollet al Gimnàs de la Zona Esportiva Centre. Les montcadenques ocupen l’última posició amb 22 punts i s’enfronten amb un rival que és vuitè amb 30 punts. A la primera volta, l’UB MiR va perdre a Mollet amb un 64 a 53. 

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
Després del descans de la setmana passada, l’EF Montcada intentarà retrobar-se amb la victòria després d’encaixar quatre derrotes seguides. Dissabte, a les 15h, els vermells, que ocupen la quarta posició per la cua amb 12 punts, jugaran a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra un rival directe com l’FSC Grups Arrahona B. Els sabadellencs són antepenúltims amb dos punts menys i també han perdut els seus quatre últims partits. A la primera volta, l’equip de José Luis Carrasco va perdre a Sabadell per 4 a 2.  

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 3r
L’AE Can Cuiàs, que no guanya des de fa quatre jornades, torna a la competició després d’una setmana de descans amb un enfrontament contra un rival directe. Els montcadencs, que són últims amb 10 punts, rebran diumenge, a les 12h, la visita de l’Amics del Pou-Nou Escorial B, que és penúltim amb dos punts més. Els sabadellencs han perdut a les últimes dues jornades i van guanyar a la primera volta per 3 a 1. 

Korfbal. CK Montcada. Lliga Nacional. Top A
El CK Montcada, que la setmana passada va perdre a la pista del KC Barcelona (27-19), torna a jugar aquest cap de setmana a fora de casa en un partit corresponent a la 9a jornada del Top A que es va ajornar en el seu dia. Els montcadencs, que són quarts amb 7 punts, visiten dissabte, a les 19.15h, la pista del Vallparadís A, que és el líder i que ha guanyat els vuit partits que ha disputat fins ara. D’altra banda, el sènior B, també en partit corresponent a la 9a jornada del Top B que es va ajornar en el seu moment, jugarà dissabte, a les 17.45h, a la pista del Vallparadís B. Els montcadencs són tercers amb 11 punts i s’enfronten amb un rival que és cinquè amb cinc punts menys. 

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L’AEE Montserrat Miró, que a l’última jornada va aconseguir la seva setena victòria seguida contra el Lladonosa (23-26), buscarà aquest cap de setmana el setè triomf seguit contra l’UKSA. El partit, corresponent a la 10a jornada que es va ajornar en el seu dia, es jugarà diumenge, a les 10.30h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre. Els montcadencs són colíders amb 20 punts i reben un rival que és penúltim amb 4 punts.  

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial
A manca de dues jornades per al final de la competició regular, el sènior A del TT La Unió es planteja l’objectiu d’aconseguir dues victòries més que li permetrien acabar la lliga invicte. Els montcadencs són líders amb 20 triomfs seguits i juguen diumenge, a les 11h, a la pisat d’El Centre, que és cinquè amb 22 punts. A la primera volta, el TT La Unió va guanyar a casa per 4 a 2. D’altra banda, el sènior B, que s’ha assegurat la segona posició per disputar el play-off d’ascens directe, també juga diumenge, a les 11h, a la pista del líder, el TT Cjema. En cas de guanyar, els montcadencs s’aproparien a dos punts de la primera posició amb una jornada encara per disputar. A la primera volta, el sènior B va perdre a casa amb un ajustat 3 a 4. 

Escacs. UE Montcada. Lliga Catalana. Divisió d’Honor. Grup 1r
El primer equip de l’UE Montcada, que la setmana passada va perdre el primer partit de la segona fase per evitar el descens contra el Foment (3-7), juga aquest cap de setmana a casa del Terrassa. Els montcadencs ocupen la penúltima posició amb 1 punt i visiten un rival que és últim amb la mateixa quantitat de punts. D’altra banda, el sènior B de l’UE Montcada, que és cuer al grup 7è de Primera Provincial amb 1 punt, juga l’última jornada de la fase regular a casa del Castellbisbal, que és tercer amb 5 punts. 

Seccions:

Deixa un comentari