L’UE Sant Joan-Atlètic jugarà al camp de Ciutat Meridina i amb públic

El partit de la sanció es disputarà el diumenge, a les 13h

L'UE Sant Joan-Atlètic, a qui el comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol va sancionar amb la clausura del seu estadi per a la propera jornada, ha anunciat que l’enfrontament d’aquest diumenge contra el Masnou es disputarà, a partir de les 13h, a l’estadi barceloní de Ciutat Meridiana. La Federació permetrà l’accés d’aficionats al camp per poder veure aquest partit.

D’altra banda, el club fa una valoració molt positiva de la reunió que es va organitzar aquest dimarts a la tarda a l’estadi de Can Sant Joan amb una trentena d’aficionats. Eusebi de Miguel, membre de la junta directiva, es va dirigir als seguidors per analitzar el contingut de la reunió que es va fer dilluns amb representants de la Federació Catalana de Futbol, que ha avisat que un tercera sanció podria provocar l’expulsió de l’equip de Primera Catalana. A la trobada d’ahir es va acordar que els aficionats i la junta directiva col·laborin per difondre a les xarxes socials missatges que ajudin a fer entrendre que els fets que han penalitzat el club no poden tornar a succeir. “Amb el compromís i responsabilitat de tots, treballarem de forma intensa per demostrar que animar i estimar la Unión està renyit, de totes totes, amb comportaments poc ètics i antiesportius, que no només perjudiquen al club i a la seva història, sinó que ultrapassen la vessant esportiva i generen prejudicis”, ha dit De Miguel. De moment, el club ha creat la figura del seguidor voluntari, que se situa a les grades per evitar possibles incidents i que ja es va aplicar en l’últim partit disputat a Lloret. Aquesta mesura es va acordar durant la reunió que el 16 de març va mantenir el regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), amb una representació dels socis i de la junta directiva del club de Can Sant Joan.

Lesionat. El club ha anunciat que Carlos ‘Casta’ Castañeda pateix un trencament lateral intern al lligament del seu genoll i només haurà d’estar un mes de baixa. El jugador es va lesionar a finals de febrer mentre esquiava.  

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari