Lluís Tort (UltraJam) aconsegueix la tercera posició a la Cursa de Muntanya d’Ullastrell

D’altra banda, Joan de la Torre va ser 16è a la cursa de 3.000 metres al Campionat d’Espanya cadet en pista coberta que es va disputar el 19 de març a Antequera (Màlaga)

Joan de la Torre, durant la competició disputada a Antequera
Atletisme Català
Lluís Tort, el primer atleta per la dreta

Lluís Tort, de l’UltraJam, va aconseguir la tercera posició a la 6ª Cursa de Muntanya d’Ullastrell que es va disputar el 19 de març després de fer els 10 quilòmetres de recorregut en un temps de 45 minuts i 42 segons. Aquest mateix dia, Joan de la Torre va participar al Campionat d’Espanya cadet de pista coberta que es va celebrar a Antequera (Màlaga). L’atleta de la JAM va disputar la cursa de 3.000 metres i va acabar a la 16a posició amb un temps de 9:32.34.

Veterans. Juan Raya, de la JAM, va participar al XXVIII Campionat d’Espanya en Pista Coberta que es va disputar entre el 10 i el 12 de març a Madrid. Raya, que pertany a la categoria M45, va córrer la cursa de 1.500 metres i va ser quart a la final C amb un temps de 4:43.97. L’atleta veterà també va participar al Campionat d’Espanya de Cros que es va celebrar el 19 de març a Elda (Alacant), aconseguint la 54a posició a la seva categoria després de fer 6 quilòmetres en un temps de 23:08.