El CG La Unió obté un total de nou podis a la final Comarcal del CEVOS

La competició es va disputar aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet i s’acumulaven els resultats de la primera jornada disputada el 26 de març a Badia

El Club Gimnàstic La Unió va aconseguir sis podis a la final del Campionat Comarcal de Gimnàstica Rítmica que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud i que es va disputar el 22 d’abril al pavelló Miquel Poblet. Tenint també en compte els resultats de la primera jornada disputada el 26 de març a Badia del Vallès, la infantil Núria Álvarez i la benjamina Sheila Roger, ambdues en Promoció A, així com la infantil Lucía Pina i l’alevina Sandra Luque, ambdues en Promoció B, van aconseguir la victòria. La infantil Alba Picharco, en Promoció A, i la prebenjamina Lola Serrano, en Iniciació, van acabar a la tercera posició. La resta de representació del club local va estar formada per les cadets Marta Vázquez (5a), Andrea Granero (8a) i Tània Palomino (9a), en Promoció A; les infantils Paula Blasco (9a) i Mireia Granero (11a), en Promoció A; i les alevines Olalla Gómez (6a en Promoció B), Laia Mireia (7a) i Thais Cuevas (11a), ambdues en Iniciació.

En la competició de conjunts, els equips benjamí d’Iniciació i l’infantil de Promoció B van aconseguir la victòria mentre que l’aleví de Promoció B va acabar a la segona posició.

Trofeu Sant Jordi. Sheila Roger va aconseguir la segona posició, a la categoria benjamina-Promoció A, a la competició que es va disputar el 23 d’abril a Cardedeu.  

Seccions:

Deixa un comentari