El CD Montcada buscarà la seva desena victòria seguida contra el Can Parellada

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

El CD Montcada camina amb pas ferm cap a l'ascens
Rafa Jiménez

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada continua depenent d’ell mateix per aconseguir l’ascens directe a Segona Catalana ja que és manté com el millor segon de tots els grups de Barcelona -el seu gran rival, l’UD Parc és segon del grup 9è amb cinc punts menys. Aquest diumenge, l’equip de José Antonio Montes buscarà la seva desena victòria seguida amb un nou partit que es disputarà, a les 12h, a l’estadi de la Ferreria contra el Can Parellada. Els montcadencs, que són segons amb 72 punts, no perden des del 5 de febrer i reben un rival que és desè amb 39 punts i que ha aconseguit dues victòries a les últimes tres jornades, l’última, la setmana passada, contra el CE Llorençà (3-2). L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb triomf dels verds a Terrassa per 0 a 2. Per altra banda, el juvenil del CD Montcada podria aconseguir aquest cap de setmana el seu ascens a Primera Divisió. L'equip que entrena Daniel Busquets, que ocupa la segona posició del grup 30è de Segona Divisió amb 53 punts, juga aquest divendres, a les 21h, a l'estadi de la Ferreria contra l'UE Mollet. En cas de victòria, els montcadencs es proclamarien campions de lliga i pujarien directament si el líder, el CF Lliçà d'Avall, perd el dissabte, a les 18.45h, al camp de l'EF Barberà-Andalucia, que és vuitè amb 32 punts. A l'equip lliçanenc també li serveix l'empat ja que ha guanyat els dos enfrontaments directes contra el CD Montcada. Si finalment acaba segon, els verds encara tindrien opcions de pujar de categoria si són uns dels millors 12 segons dels 20 grups de Barcelona.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana. Grup 1r
L’UE Sant Joan Atlètic viatja aquest cap de setmana fins a Vic per jugar el diumenge, a partir de les 16h, al camp de la Unió Esportiva Vic. L’equip de José ‘Pinti’, que s’ha situat a la dotzena posició amb 35 punts després d’haver guanyat els seus dos últims partits contra rivals directes com el Sant Cugat i l’UE Tona, visita un rival que ocupa la novena posició amb 39 punts. En cas de victòria, els montcadencs es situarien a només un punt d’equip que ha perdut tres partits a les últimes cinc jornades, l’últim contra el CD Masnou (3-1). L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb victòria de l’UE Sant Joan per 2 a 0. 

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení de l’EF Montcada, que la setmana passada va perdre al camp del líder, l’UD La Planada (4-3), torna a jugar aquest diumenge, a partir de les 12h, a l’estadi de Can Sant Joan. El proper rival de l’equip d’Antonio Moya, que ocupa la cinquena posició amb 48 punts, és la Fundació Esportiva Cornellà. L’equip del Baix Llobregat és quart per la cua amb 21 punts i a l’última jornada va perdre contra el CF Mirasol-Baco Unión (1-2) després d’haver encadenat dues victòries seguides. A la primera volta, les ‘reds’ van perdre a Cornellà per 2 a 1.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
Una setmana després de caure a l’estadi de la Ferreria contra l’UE Sabadellenca (3-5), l’UD Santa María torna a jugar a casa aquest dissabte, a les 18h, per rebre la visita de l’At. Can Deu. Amb la permanència assegurada des de fa setmanes, l’equip d’Alfonso Torres, que és sisè amb 41 punts, s’enfronta amb un rival que ocupa la quarta posició amb sis punts més. Els sabadellencs, que han perdut els seus dos últims partits contra l’UE Sabadellenca (2-0) i l’Agrupació Sant Andreu de la Barca B (0-1), van guanyar el partit de la primera volta amb un contundent 5 a 3.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle juga aquest cap de setmana el seu últim partit de lliga com a visitant. Dissabte, a les 18.30h, l’equip de Jaume Puig, que ocupa la desena posició amb 20 punts i que la setmana passada es va assegurar de forma matemàtica la permanència, visita l'H. Sant Quirze, un rival que és quart amb 41 punts. Els santquirzencs ja no tenen opcions d’arribar a les primeres posicions i venen de perdre a l’última jornada a la pista de l’H. Sant Esteve Sesrovires (33-23). El derbi vallesà de la primera volta disputat al pavelló Miquel Poblet va finalitzar amb victòria de l’equip verd i vermell per 23 a 28. D’altra banda, el sènior B del CH La Salle, que no va jugar la setmana passada ja que va ajornar el seu partit contra l’H. Ribes fins al 12 de maig, rep diumenge, a les 12.30h, la visita de l’Handbol Poblenou C al pavelló Miquel Poblet, en la que serà la primera jornada de la segona volta de la segona fase de Quarta Catalana. L’equip de Javier Córdoba, que ocupa la tercera posició amb 7 punts, s’enfronta amb un rival que té la mateixa quantitat de punts, tot i que ha disputat un partit més. L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb un empat a 23. 

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de la Unió Bàsquet MiR, que la setmana passada va perdre al pavelló Miquel Poblet contra el segon classificat, l’UE Gaudí (53-74), afronta aquest cap de setmana un matx assequible a la pista de l’últim, el BFC Pav. Riera B. Els montcadencs ocupen una còmoda desena posició amb 38 punts (11 victòries i 16 derrotes) i visiten aquest diumenge, a les 18.30h, un rival que només ha guanyat cinc partits en 27 jornades. A la primera volta, l’equip de Cornellà va perdre a Montcada per un contundent 92 a 65. D’altra banda, el sènior B blau, que és vuitè al grup 2n del Campionat Territorial de Barcelona amb 39 punts, té jornada de descans aquest cap de setmana. En canvi, el sènior C, que forma part del grup 1r, juga diumenge, a les 19.30h, al pavelló Miquel Poblet contra el CB Sinera. Els montcadencs que són antepenúltims amb 32 punts (8 victòries i 16 derrotes) reben un rival que, amb 46 punts (8-16), comparteix la primera posició amb el CB Cabrera C. 

Futbol Femení. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada, a qui el comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol li ha donat per perdut el partit de la setmana passada al camp del CF Igualada (11-0) per haver-se quedat només amb set jugadores durant el transcurs dels 90 minuts, torna a jugar aquest cap de setmana a l’estadi de la Ferreria. Diumenge, a les 14h, l’equip d’Oriol Roig rebrà la visita de l’EF Olesa 87 C, en el que serà l’últim partit de lliga. Les verdes, que són desenes amb 25 punts, només han guanyat un partit a les darreres set jornades i reben un rival que és quart, empatat amb el tercer, amb 54 punts i que ha guanyat els seus dos últims partits. El partit de la primera volta va finalitzar amb derrota de les montcadenques per 6 a 0. D’altra banda, l’enfrontament del CD Montcada contra el CE Ódena, que correspon a la 24a jornada i que s’havia de jugar aquest dimecres, s’ha tornar a suspendre.  

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
L’EF Montcada, que a l’última jornada va aconseguir una important victòria contra un rival directe com l’EF Barberà-Andalucía (3-2) en la seva lluita per assolir la permanència, torna a jugar un partit clau aquest cap de setmana. Dissabte, a les 20h, l’equip de José Luis Carrasco, que és quart per la cua amb 21 punts, visita la pista del CE Escola Pia Sabadell B, que és antepenúltim amb 9 punts menys i que marca la primera de les tres posicions de descens. Els sabadellencs, que només han guanyat tres partits, han encadenat, per segona vegada en aquesta temporada, dues jornades sense perdre amb una victòria i un empat. El partit de la primera volta disputat a Montcada i Reixac va finalitzar amb triomf de l’equip vermell per 6 a 3. 

Futbol Sala. CFS Montcada B. Segona Catalana, Grup 1r
El sènior B del CFS Montcada, que la passada setmana va obtenir la seva primera victòria de la temporada contra un rival directe com l’AV Montigalà (8-1) -l’anterior l’havia aconseguit el 18 de febrer gràcies a la retirada del Futsal Caldes d’Estrac- juga aquest dissabte, a les 17h, a la pista de l’FS Horta-Carmel. Els montcadencs, que comparteixen l’última posició empatats, amb 9 punts, amb el CE Port de Barcelona, visiten un rival que és cinquè amb 35 punts. L’enfrontament de la primera volta al pavelló Miquel Poblet va finalitzar amb triomf de l’equip barceloní per 2 a 4. L'equip de Xavi Romeo encara té opcions de salvar-se ja que baixen tres equips i dues d'aquestes tres places de descens són per al Futsal Caldes d'Estrac i el CFS La Unió B, que es van retirar a meitat de la temporada.

Seccions:

Deixa un comentari