El Broncesval perd el partit ajornat contra el tercer, l’FS Lliçà d’Amunt (1-3)

Sense temps per poder descansar, els montcadencs afrontaran una nova jornada aquest dissabte, a les 18h, contra l’FS Arenys de Munt

El Broncesval Montcada va perdre ahir a la nit al pavelló Miquel Poblet el partit que tenia ajornat contra l’FS Lliçà d’Amunt (1-3) i que corresponia a la 24a jornada. El conjunt d’Álex Fernández es va avançar en el marcador amb un gol de David Ortega al minut 19. Abans del descans, els visitants, que són tercers a la classificació, van poder empatar i van sentenciar a la segona meitat amb dos gols més aconseguits als minuts 27 i 33. Després d’aquesta derrota, la segona consecutiva, els montcadencs continuen a la vuitena posició amb 38 punts i aquest dissabte, a les 18h, hauran d’afrontaran un nou partit al pavelló Miquel Poblet contra l’FS Arenys de Munt. L’equip del Maresme està lluitant per no baixar i ocupa la tercera posició amb 20 punts després d’haver guanyat dos partits, l’últim contra l’AEFS Arrels (5-2), a les últimes cinc jornades. El partit de la primera volta disputat a Arenys de Munt va finalitzar amb derrota montcadenca per 3 a 2.