El CD Montcada pot aconseguir l’ascens a Segona Catalana si guanya aquest dissabte al camp del Júnior B

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

José Antonio Montes es dirigeix als seus jugadors durant un partit
Rafa Jiménez

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada pot certificar aquest cap de setmana el seu ascens a Segona Catalana. El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol li va donar per guanyat el partit contra l’Escola de Futbol Bonaire que es va suspendre el passat diumenge al descans amb 3 a 0 favorable als verds i l’equip de José Antonio Montes pujarà sense necessitat de disputar la promoció d’ascens si guanya aquest dissabte, a partir de les 18.30h, al camp del CF Júnior B. A manca de dues jornades per acabar la lliga, els montcadencs són segons amb 81 punts i l’UD Parc, que juga al grup 9è i és el seu màxim rival per ser el millor segon dels grups de Barcelona, té cinc punts menys. Els verds també pujaran si aconsegueixen el mateix resultat que l’equip barceloní que juga dissabte, a les 18h, al camp del CF Vilamajor. Per al partit d’aquest dissabte a Sant Cugat, el CD Montcada, que ha encadenat 12 victòries seguides, s’enfronta amb un rival que és 14è amb 38 punts i que només ha guanyat un partit a les mateixes 12 jornades. Els santcugatencs, que a la primera volta van perdre a l’estadi de la Ferreria per 3 a 1, encara no s’han assegurat la permanència ja que podrien acabar baixant per culpa dels descensos no compensats si finalitzen la lliga a la 15a posició.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana. Grup 1r
L’UE Sant Joan-Atlètic disputa aquest diumenge el seu últim partit de la temporada a l’estadi de Can Sant Joan amb l’objectiu d’aconseguir la victòria contra l’UE Llagostera B que, si li acompanyen els resultats dels seus rivals directes, li podria confirmar la permanència a Primera Catalana, molt complicada per culpa dels descensos no compensats d’altres categories que pot provocar que un total de 12 equips dels dos grups perdin la categoria. A manca de dues jornades per acabar la lliga, l’equip de José ‘Pinti’, que viurà el seu últim partit com a local a Can Sant Joan, és dotzè amb 39 punts. Els montcadencs estan empatats amb el CE Manresa i el CF Girona B -que s’enfrontaran a l’última jornada-, però té el goal average particular perdut amb els dos equips i també és el que ho té pitjor en cas d’un triple empat. L’UE Sant Joan-Atlètic ja no pot ser atrapat per cap dels últims quatre classificats, però encara té l’amenaça del CD Masnou i l’FC Sant Cugat Esport, que tenen tres i cinc punts menys respectivament. En cas de victòria contra l’UE Llagostera B, que ja no es juga res i que és quarta amb 51 punts després d’haver encaixat tres derrotes a les últimes quatre jornades, els montcadencs podrien donar un pas definitiu per a la permanència i ja estarien salvats en aquesta penúltima jornada si el CD Masnou perd o empata al seu estadi contra el FC Martinenc, en un partit que també es jugarà diumenge, a les 12h. L’enfrontament de la primera volta entre l’UE Llagostera B i l’UE Sant Joan-Atlètic va finalitzar amb un empat a 2.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Nacional, Grup 1r
El Broncesval Montcada disputa aquest cap de setmana el seu últim partit com a visitant. Dissabte, a les 16h, els montcadencs visitaran la pista d’un rival directe com l’FS Montsant. L’equip d’Álex Fernández, que ocupa la vuitena posició amb 41 punts després d’haver guanyat només un partit a les últimes cinc jornades, encara té opcions de poder acabar la lliga a la cinquena posició, que ocupa l’FS Isur Hnos. Sánchez, amb quatre punts més. El penúltim rival d’aquesta temporada és setè amb tres punts després d’haver empatat els seus darrers dos partits. L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb derrota montcadenca per 2 a 4. D’altra banda, el sènior B del CFS Montcada descansa aquest cap de setmana ja que el CFS La Unión B, que havia de ser el seu rival en aquesta penúltima jornada del grup 1r de Segona Catalana, es va retitar en el seu dia de la competició.

Korfbal. Lliga Nacional. Fase regular. Top A
El CK Montcada ha situat els seus dos equips a les semifinals del play-off per al títol del Top A i el Top B que comencen aquest cap de setmana. El primer equip, que va finalitzar la lliga regular a la quarta posició, s’enfrontarà en una eliminatòria al millor de tres partits contra el líder, el Vallparadís A, que és el vigent campió de lliga i copa. El primer partit del play-off es disputarà aquest diumenge, a les 12h, a Terrassa. Per la seva part, el CK Montcada B, que va acabar la lliga regular a la primera posició del Top B, disputarà el play-off al millor de tres partits amb el factor pista a favor contra el quart classificat, el CE Vilanova i la Geltrú B. El primer partit es jugarà aquest diumenge, a les 10.30h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre. Les finals del Top A i B es disputaran el 10 de juny a Lleida.

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional. Fase regular
L’AEE Montserrat Miró comença aquest cap de setmana les semifinals del play-off per al títol de Segona Divisió. L’equip de Pedro López, que va finalitzar la lliga regular a la segona posició, s’enfrontarà en una eliminatòria al millor de tres partits amb el factor pista a favor contra el tercer, l’AEE Lladonosa. El primer partit es disputarà aquest diumenge, a les 9h, a la pista coberta del centre de la Zona Esportiva Centre. La final de Segona Divisió es disputarà el 10 de juny a Lleida.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María disputa aquest cap de setmana el seu últim partit com a visitant en aquesta lliga. L’equip d’Alfonso Torres, que és setè amb 46 punts, ja no té opcions d’arribar a la quarta posició que ocupa l’At. Can Deu, però encara pot aspirar al cinquè lloc que ocupa l’UD Tibidabo Torre Romeu amb tres punts més. Els de Terra Nostra jugaran diumenge, a les 12h, al camp de l’UE Castellbisbal, que és dotzè amb 40 punts i que encara no s’ha assegurat la permanència ja que podria acabar baixant per culpa dels descensos no compensats si finalitza la lliga a la 15a posició. L’equip bisbalenc, que ha encaixat sis derrotes seguides, va guanyar el partit de la primera volta disputat a l’estadi de la Ferreria per 1 a 2.

Bàsquet. UB MIR. Campionat Territorial, Grup 1r i 2n
El sènior B de l’UB MiR finalitza aquest cap de setmana la lliga al grup 2n del Campionat Territorial. L’equip montcadenc, que ocupa la vuitena posició amb 42 punts, juga dissabte, a les 16.30h, al gimnàs municipal de la Zona Esportiva Centre contra el BC Canovelles, que és tercer amb quatre punts més. L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb derrota de l’equip blau amb un contundent 86 a 46. Al grup 1r, el sènior C també finalitza la lliga aquest diumenge, a les 12.45h, a la pista del Bàsquet Alella. Els montcadencs, que són antepenúltims amb 36 punts, visiten un rival que és tercer amb 10 punts més. El partit de la primera volta va acabar amb derrota blava al pavelló Miquel Poblet amb un clar 51 a 93.

Handbol. CH La Salle B. Quarta Catalana, Fase final
A manca de quatre jornades per finalitzar la fase final de Quarta Catalana, el sènior B del CH La Salle encara té opcions de classificar-se per al Top 4 i ser un dels sis millors que pujaran a Tercera. L’equip de Javier Córdoba jugarà el seu proper partit aquest dissabte, a les 17.15h, a la pista del CH Ascó. Els montcadencs són sisens amb 9 punts i visiten un rival directe que és cinquè amb un punt més. L’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb victòria dels lassal·lians al pavelló Miquel Poblet per 31 a 29. 

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
L’EF Montcada disputa aquest cap de setmana l’últim partit de la temporada com a local en un enfrontament que correspon a la penúltima jornada de lliga. Dissabte, a les 20h, l’equip de José Luis Carrasco rebrà la visita del CE Alheña B. Els vermells, que tenen assegurada la permanència des de fa un parell de jornades, ocupen la desena posició amb 27 punts i encara tenen opcions d’arribar al setè lloc. Per la seva part, l’equip de L’Hospitalet, que la setmana passada va perdre després d’haver encadenat vuit jornades puntuant, és sisè amb 36 punts i necessita un punt en dos partits per assegurar-se aquesta sisena posició.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs descansa aquest cap de setmana ja que el GA Arlekin Vallès-Arrahona C, que havia de ser el seu rival en partit corresponen a la penúltima jornada de la lliga, es va retirar de la competició a principis del mes març.

Seccions:

Deixa un comentari