La UD Santa María aspira a consolidar l’ascens

L’equip s’ha presentat aquest dissabte amb un partit amistós contra l’AE Can Mas

“Volem seguir creixent com a club i, tot i ser conscients que afrontem el repte d’una nova categoria en què ens volem consolidar, no renunciem a res”, ha dit el vicepresident de la UD Santa María, José Antonio Vila, durant la presentació de l’equip per a la nova temporada tot agraint el suport de la firma patrocinadora, Viajes Busness Travel Grasulit. La plantilla estarà definitivament tancada aquest dilluns ja que l’equip tècnic que dirigeix José Luis Sánchez, encara ha de descartar 6 jugadors. “Ens quedarem només amb 20”, ha explicat l’entrenador qui confia fer una bona campanya en una nova categoria que preveu “serà molt dura”.

L’acte de presentació, que s’ha fet aquest matí a les 11h a l’estadi de la Ferreria, ha comptat amb la presència d’una representació municipal encapçalada per l’alcaldessa, M. Elena Pérez (PSC), i el regidor d’Esports, Marc Rodríguez (PSC), que han encoratjat l’equip a repetir l’èxit de la passada lliga. “Us animo a seguir amb aquest esperit guanyador i de lluita”, ha dit Pérez durant el seu parlament. El president de l’entitat, Francisco Romero, per la seva banda, ha fet una crida a la unitat de tots els clubs.

La presentació, emmarcada en el programa de la Festa de Terra Nostra, ha continuat amb un partit amistós contra l’AE Can Mas de Ripollet en que la sacada d’honor l’ha feta la filla de Gabriel Valladares, exjugador, extècnic i exdirectiu de la UD Santa María mort recentment i a qui l’entitat ha volgut retre homenatge comptant amb la col·laboració d’un grup d’infants d’Adimir. El partit l’han dominat els locals sense problemes guanyant per 6 a 0 amb gols de Juanito, Fran, Eric, Eros, Salicio i Arafa. La lliga arrencarà dissabte vinent, a l’es 18h, a l’estadi de la Ferreria contra el Badia.

 

Seccions:

Deixa un comentari