Primera trobada de la PTJST amb el nou govern municipal

Els portaveus de la Plataforma confien que la Comissió pel soterrament arrenqui al setembre

La trobada s'ha fet a la Sala de Govern del consistori
Premsa Ajuntament

El govern municipal s’ha presentat avui a la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) en resposta a la sol·licitud del col·lectiu ciutadà que ha estat rebut per l’alcaldessa Laura Campos i els portaveus municipals Óscar Gil (ICV-EUiA-E), Jordi Sánchez (ERC) i Ana Ballesta (Círculo Montcada).  Després d’aquesta primera trobada, els representants de la PTJST han celebrat la iniciativa de crear en el si de l’Ajuntament una Comissió que treballi pel projecte de soterrar l’R2 i que, segons ha avançat l’alcaldessa, estarà integrada per representants de tots els grups polítics.

“La reunió d’avui ha estat una primera presa de contacte que ha servit per posar en coneixement del nou govern què és el que ha fet la Plataforma fins ara i quines són les línies de treball que s’haurien de mantenir per aconseguir l’execució del projecte; d’una banda, els contactes institucionals i de l’altra, la mobilització ciutadana”, ha assenyalat el portaveu del col·lectiu, Ramon Bueno. La PTJST considera que els propers mesos poden ser decisius per la reactivació del projecte. “Si hi ha un canvi polític al govern central i entren les forces que han defensat fins ara el soterrament, les obres podrien començar abans del previst”, augura Bueno.

El consistori i el col·lectiu ciutadà han coincidit en què la Comissió tingui una vessant política i una altra tècnica per treballar conjuntament les accions que es duguin a terme. Amb l’objectiu de sumar més aliats a favor del soterrament, la Plataforma ha suggerit al govern local que treballi per implicar l’Ajuntament de Barcelona en el projecte atès que també afecta el barri de Vallbona.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari