La regidora Carmen Romero, cap de llista de C’s a les passades eleccions, abandona la política

L’edil, de 44 anys, va ser la primera representant del partit que va entrar al Ple municipal als comicis de l’any 2011

Carmen Romero, de C's, ha votat a l'escola Mitja Costa, de Terra Nostra
Laura Grau
Carmen Romero, votant a les passades eleccions municipals

La candidata de C’s a les dues passades eleccions municipals, Carmen Romero, ha anunciat que deixa la política, tant a l’agrupació local com a l'executiva nacional. “La meva renúncia es deu estrictament a motius personals”, ha expressat l’edil en un comunicat en què manifesta el seu convenciment que el partit queda en bones mans. “Als meus companys els vull transmetre tota la meva força i suport davant dels apassionants moments polítics que s'acosten”, ha afegit, en referència a les properes eleccions del 27S. En el mateix escrit, la regidora mostra el seu agraïment a les persones que l’han acompanyat en la seva trajectòria política.

Romero va ser la primera representant de Ciutadans a accedir al Ple, l’any 2011. A les passades eleccions del mes de maig el partit va experimentar una significativa pujada passant d’1 a 3 regidors tenint fins i tot la possibilitat de sumar-ne 4, després d’haver empatat en nombre de sufragis amb ICV-EUiA-E, igualtat que es la Junta electoral va desfer per sorteig.

Amb la renúncia de l'edil, que es farà efectiva en el proper Ple municipal, el càrrec l’hauria d’ocupar Cristian Saludes, com a número 4 de la llista. El partit, però, ha dit que informarà sobre qui serà el nou representant del grup en els propers dies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari