L’ANC promou les inscripcions a la Via Lliure de l’11 de setembre

Els lots de material oficial de la campanya ja es poden adquirir a l’Abi i a diferents establiments comercials

Membres de l'ANC, organitzant el material de la Via Lliure al Cafè Colon dimecres a la tarda
Laura Grau

L’ANC posa a la venda a partir d'avui els lots oficials del material (samarreta, punter del color del tram, 3 xapes i domàs) que es faran servir per la Diada a la Via Lliure a la Meridiana, organitzada per la mateixa entitat  i Òmnium, dins la campanya unitària “Ara és l’hora”. Aquest material també es pot adquirir a la farmàcia Relat i a la llibreria Papers de Mas Rampinyo (av. Catalunya, 48). “En les properes setmanes tenim un dels reptes més importants de la nostra història política; és el moment de fer l’últim esforç cap al 27S”, ha indicat la portaveu del col·lectiu a Montcada, Consol Cervera.

El recorregut de la Via Lliure a través de la Meridiana de Barcelona s’ha dividit en 135 trams (tants com escons té el Parlament de Catalunya) que es reparteixen en 10 eixos, al voltant de les fites que els organitzadors de l’acció volen assolir com a país. A Montcada li ha estat assignat el Tram 65 (Av. de la Meridiana amb Navas de Tolosa) que és el dedicat a la sostenibilitat. L’ANC recomana  els interessats a participar que s’inscriguin prèviament a través de la web www.via.assemblea.cat o passin per l’Abi a fer-ho.

Per a la celebració de la Diada, l’ANC ha programat conjuntament amb el consistori una vetllada prèvia, la nit del dia 10, amb la projecció a la plaça de l’Església (21h), de la pel·lícula ‘Fénix 11-23’, dirigida per Joel Joan i Sergi Lara i basada en un fet real. L’acte comptarà amb l’assistència del protagonista del film, Éric Bertran, qui, acabada la sessió, explicarà la seva experiència personal. L’endemà, l’Assemblea, amb el suport d’El Cim, farà una marxa a peu en direcció al tram 65 de la Via Lliure que s’iniciarà cap al migdia des de la plaça Lluís Companys, un cop acabi l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament. Es calcula que el recorregut durarà dues hores i mitja amb el temps de dinar inclòs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari