Quatre polítics montcadencs, a les llistes per a les autonòmiques

Joan Josep Nuet i Laura Campos es presenten per CSQEP, Eva García pel PP i David Gerbolés, per C’s

El portaveu municipal de C's és el número 31 de la llista del seu partit
C’s
Laura Campos, número 78 de la llista de CSQEP, amb el seu candidat a president de la Generalitat, Lluís Rabell
Nuet, número 6 de la llista CSQEP
Eva García es presenta a diputada per cinquena vegada consecutiva

Les llistes per a les eleccions autonòmiques del proper 27 de setembre compten amb presència municipal. A Catalunya Sí que es Pot (CSQEP) coincideixen dos montcadencs, el diputat al Congrés i líder d’EUiA, Joan Josep Nuet –número 6 de la candidatura que encapçala Lluís Rabell– i l’alcaldessa, Laura Campos, en una posició testimonial, al lloc 78. Tot i així, l’edil ha expressat la seva satisfacció personal per pertànyer a una candidatura que inclou persones vinculades als moviments socials: És la llista de la gent senzilla que té com a bandera la lluita per les llibertats i la defensa dels drets socials i que es presenta il·lusionada per fer el canvi social i polític que Catalunya necessita”.

Eva García, regidora del Partit Popular (PP) a Montcada i número 14 de la candidatura que lidera Xavier García Albiol, és la cinquena vegada consecutiva que opta a ser diputada al Parlament, càrrec que ha ocupat en les quatre anteriors legislatures. “He acceptat el repte del meu partit en unes eleccions que, a data d’avui, encara estan molt obertes, però tinc l’esperança que donarem la sorpresa i aconseguirem un bons resultats”, ha dit. Durant el mandat que ara finalitza, García ha estat portaveu del PP a la Comissió de Sanitat i també membre de la Comissió de Política Territorial així com representant dels populars a les sindicatures de Comptes i de Greuges.

David Gerbolés, portaveu de Ciutadans (C’s) al Ple municipal, és el número 31 de la llista que encapçala Inés Arrimadas. “És un honor formar part d’aquesta candidatura per la concòrdia al Parlament de Catalunya i treballarem per obtenir els millors resultats”, ha manifestat l’edil. En el número 27 de la llista també apareix Carmen Romero, fins ara regidora a l’Ajuntament tot i que, en cas de ser elegida, ja ha anunciat que ha decidit renunciar a la vida política per motius personals.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari