Ciutadans respon CiU que ha donat suport als pressupostos pel seu vessant social

La formació, amb tres representants al Ple, puntualitza que farà una oposició responsable

Gerbolés, al centre de la imatge, acompanyat dels regidors del seu grup, Óscar Pérez (dreta de la imatge) i Fernando Almansa
Pilar Abián

En resposta a les declaracions del grup municipal de CiU, que qüestiona el vot favorable de C’s a l’aprovació del pressupost del 2016, el portaveu de la formació, David Gerbolés, ha argumentat que el seu grup està compromès a fer una oposició constructiva i dialogant i que va votar sí als comptes perquè es destinen 370.000 euros més a despesa social i perquè les seves aportacions -millora de parcs infantils, instal·lació de reductors de velocitat al carrer Bifurcació, asfaltat del carrer Barberà i ressenyalització dels carrils de bici i de vianants al passeig del Besòs, entre d'altres- han estat recollides amb dotació econòmica i un calendari d'execució.

En roda de premsa, acompanyat dels altres dos edils de la formació, Fernando Almansa i Óscar Pérez, Gerbolés també ha argumentat que durant l’anterior mandat el govern no va comptar amb l’oposició i que el tarannà del nou equip és diferent, obert al diàleg i a la negociació. “Potser és per necessitat, perquè no té la majoria, o per voluntat; volem pensar que el motiu és el segon i el que hi ha és una bona predisposició a comptar amb nosaltres”. El portaveu de C’s ha lamentat que cap grup, excepte el seu, hagi fet propostes al pressupost i s’ha desmarcat de qualsevol intent de fer un front comú contra el govern. “Farem una oposició responsable sense demanar res a canvi i votarem a favor de tot el que sigui beneficiós per a la ciutadania, en la línia del que està fent el partit arreu d’Espanya; fer el contrari seria perjudicial tant per als nostres votants com per als que no ho són”, ha dit.

Gerbolés també ha instat a CiU a presentar una moció al Ple per votar l’adhesió del municipi a l’Associació de Municipis per la Independència, a la qual, ja ha avançat, el seu grup votarà en contra i ha lamentat que el portaveu de la CUP, Gonzalo Garcia, titllés els regidors de C’s de “falangistes”, a l’últim Ple municipal motiu pel qual van abandonar la sala durant la intervenció del regidor. “Em va fer mal no per nosaltres, sinó pels nostres votants”, ha dit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari