Es constitueix la Plataforma contra les zones de limitació horària

El col·lectiu, que es va presentar públicament al Ple d’abril, es reunirà dilluns amb l’Ajuntament

Sandra Mate, portaveu de la Plataforma contra les zones de limitació horària
Rafa Jiménez

La posada en marxa de la zona taronja d’aparcament rotatiu al carrer Guadiana per part de l’Ajuntament, a proposta de l’Associació de comerciants i l’AV Montcada Centre, no ha estat ben rebuda per una part del veïnat que ha decidit constituir-se amb el nom de Plataforma contra les zones de limitació horària. El col·lectiu, que ha creat un grup de Facebook que compta amb 300 seguidors, considera que la mesura perjudica els residents perquè elimina aparcaments en un sector molt densificat.

Les zones taronja permeten aparcar gratuïtament durant una hora i es van instaurar al municipi durant l’anterior mandat als barris de Mas Rampinyo i Can Sant Joan. “Aquest exemple no es comparable amb el centre perquè aquí, a més de manca d’aparcament, tenim zones blaves i el mercat dels dimecres, que ens treu places i també perjudica els veïns que tenen guals”, va dir ahir al Ple Sandra Mate, en nom de la nova Plataforma, que es queixa de la manca d’informació que hi ha hagut al veïnat abans de la implementació de la mesura. Alguns dels promotors d’aquest col·lectiu van liderar l’oposició a les zones blaves de pagament quan es van instaurar, l’any 2003. “Al 2009 vam aconseguir que s’eliminessin del carrer Guadiana i ara l’espai que vam recuperar és zona taronja”, va lamentar Mate, tot indicant que el millor seria col·locar aquestes places al carrer Major, actualment destinat a zones blaves.

L’equip de govern s’ha mostrat receptiu a parlar amb els membres de la Plataforma amb els quals es reunirà el proper dilluns. En el torn de precs i preguntes, tant les portaveus del PSC com del PP li van demanar que informi els veïns i tingui en compte la seva reclamació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari