ERC anima a participar a la manifestació que es farà diumenge a Barcelona contra el Tribunal Constitucional

La protesta, convocada per partits i entitats sobiranistes, té com a objectiu expressar el rebuig a les suspensions que ha fet el TC de lleis aprovades per Parlament

La secció local d’ERC fa una crida a la ciutadania perquè diumenge al migdia se sumi a la concentració que es farà a la plaça Urquinaona de Barcelona per protestar contra les suspensions per part del Tribunal Constitucional de les últimes lleis aprovades pel Parlament de Catalunya. El TC ha esdevingut l'instrument a través del qual l'Estat espanyol ens vol impedir l'avenç cap a la República Catalana i anul·lar les lleis del nostre Parlament en defensa dels treballadors i els sectors populars que pateixen més greument els efectes de la crisi”, assenyala la formació en un comunicat. 

La convocatòria, sota el lema ‘Prou imposicions del Tribunal Constitucional’ la fan partits polítics, sindicats, associacions i entitats sobiranistes. Els militants locals d’Esquerra es trobaran a  les 11.45h a la cantonada entre la Ronda de Sant Pere amb Pau Claris. Els que vulguin marxar conjuntament des de Montcada es poden posar en contacte amb el partit a través del correu [email protected].

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari